Ak tu niekto používate YT Music, vedeli by ste napísať vaše skúsenosti, plusy/mínusy? Prípadne ak ste prechádzali z inej platformy a máte čo porovnávať, ako to hodnotíte práve s tou inou službou?
Najlepšie sú ruské torrenty. Tam je všetko v bezstratovej kvalite vrátane oskenovaných obalov CD. Ale časom by som sa chcel vrátiť k CD a kúpiť si pre radosť pár vinylov. Streamovacie služby to nie je ono... To by som bral tam do auta.
@tequila@2 idú vám pridávať fotky a obrázky do albumov lebo som chcel pridať jednú novú fotku ale mi to nešlo, stále to písalo niečo ohľadom formátov jpg, speg atď. a ešte ze je to nejaké web.. takže som tú fotku vôbec nepridal do albumu takže čo už narobím ...
Neviem, ci sa pytas na free alebo premium verzie, ale porovnat to viem so spotify, s deezerom a s apple music tak, ze si obcas pustam skladby, ktore nikde inde nie su alebo ani nebudu, len na tom YT vo forme nejakeho amaterskeho uploadu (pripadne tam nieco viem behom par minut uploadnut aj sam, ak sa to da stiahnut trebars z bandcampu), co je asi najvacsie plus.
A aj na pustanie oficialnych klipov je to tusim teda lepsie, nez apple music (ale to vravim len preto, ze si matne pamatam, ze tam na apple nejake boli rok-aj-cosi dozadu).
Kompatibilita YT music s telkou tiez zatial ok.
Je fajn, ze spristupnili aj komentare, mohli by aj descriptions..
Vo free verzii ma najviac seru asi niektore dlhe reklamy, co tym padom treba skipnut rucne.
Podcasty som si tam este nepustal ziadne, to furt len na spotify zo zvyku. A ani nemusim, ked to uz volakto povazuje za video-format, venku na prechadzke mam uriti vytahovat telefon a sledovat obraz, aby som vobec vedel, o com sa tam bavia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A aj na pustanie oficialnych klipov je to tusim teda lepsie, nez apple music (ale to vravim len preto, ze si matne pamatam, ze tam na apple nejake boli rok-aj-cosi dozadu).
Kompatibilita YT music s telkou tiez zatial ok.
Je fajn, ze spristupnili aj komentare, mohli by aj descriptions..
Vo free verzii ma najviac seru asi niektore dlhe reklamy, co tym padom treba skipnut rucne.
Podcasty som si tam este nepustal ziadne, to furt len na spotify zo zvyku. A ani nemusim, ked to uz volakto povazuje za video-format, venku na prechadzke mam uriti vytahovat telefon a sledovat obraz, aby som vobec vedel, o com sa tam bavia..