LAKELAND - Násilie v školách je stále vážnejším problémom, ktorý trápi Spojené štáty. Krajinou otriasa ďalší prípad, ktorého aktérom sú tínedžeri. Skupina šiestich dievčat a dvoch chlapcov vo veku medzi 14 a 18 rokov brutálne zbila 16-ročnú spolužiačku. N
A co by sa stalo keby ich ona neohovarala? Tam ziju akurad tak prijebany ludia, Toto nejdem rieist.
Jedno viem ak to bola pravda, tak si za to moze ona.
Je to hrozne to uznam .... ale .... za vacsinu naslila si mozu ludia sami. Ako napr. ked niekto nevrati niekomu pozicane miliony ... tak ho zabiju. jeho chyba nemal si pozicat.
a ti ktori ten zlocin spachali sili do vazenia, ano?
2. ale je rozdiel požičať si strašne veľa peňazí a nevrátiť ich a potom toho dotičného zmlátiť, a niekoho ohovárať na nete, keby ma niekto zbil zato že som založila diskusiju o mojom spolužiakovi tak je to akože normálne ?
Zemina su to americnaia. Po vacine je to vychova, filmy, alebo nemaju spravnu vychovu. je to Amrika. tam su vyssie tresty.
Gracee - uz som to napisam zemine
Su to Americania. od nich sa da cakat hocico. A kezde su tam vysie tresty tak si trosku posedia. Komu niet rady tomu niet pomoci. A na druhej stranke ak je to pravda, ze ju ohovarala, tak keby ju neohovarala, tak by si to mozno ani nestalo.
..ja si tedsa mylsim ze u nas sa toto stawaa thiez dost castoo..ale tak co uz..v podstate si ona za to moze sama a j ked teda mohli to riesit aj inak..
Kasko po tom tvojom prvom nazzore ti mam chut napisat,ze si pekne jebnuty fakt.
Dievca niekto dobije a ty este pvies ze si za to moze sama...
Ludia sa ohovaraju,tak to proste je a nie zdy to myslia vazne alebo naozaj zle. Ty si v zivote nikoho neohovaral? Ne bo ty si spravny a neviem co,ne? Urcite.. dobit ta!
Ak ju uz celi nako "potrestat" tak si mohli vymyslet,nieco menej drasticke aj ked myslim,ze niektori ludia by is mohli odpustit taketo vykonavanie SPRAVODLIVOSTI...
Kuca-paca to video som neviedel. nenasiel som ho. a napsial som jednoznacne. ze je to horzne do pice nevies citat? Len som uvazoval, keby neohovarala, tak by sa to nestalo nie? S cisim rozumom. ja neviem co sa tam stalo. Je to moj nazor
Pre com jebnuty to enchapem? Len vtravim jeno vec. Pokail budem skakt do kadzehoa budem picovat. tak dostanem na drzku nie?
Ked ona ohovarala, a oni ju zbili moze si za to aj sama. Ale zasa oni ju nemsueli zbit. je to amerika psial som to uz asi viac krat, co v tom moze bit.
potom som pisal o tom, ze v amrieke su velek tresty nie? dostali dozivote nek im tak.
Ale aj tak som toho anzoru. keby ich neohovarala, tak by sa to mozno nestalo. Keby im nic nespravila tak su to kokoti. Clovek si sam sebe robi priepasti. ja nerad ohovaram nikoho. Lebo mne samemu sa to nepaci .... A vobec by som nikomu neublizil, keby mna niekto ohovaral.
clvoek sa musi totitzto vzit do inych situacii. nie len do tej svojej. Viete sa vzyit do situacie nasilnika? Zlodeja. alebo inehoi pohalvia? Maloktory.
vzite sa teda do situacie amrickych tenegoerov ktori neuvazuju a maju v halve kopec akcnych filmov. Viete neviete. barl ssom to predovsetkym s tej strany
A MAJU CO CHCELI SU V BASE NA DOZIVOTIE tak co? Ci podoporujem este aj to, aby ich pustili na slobodu? nech im tak. dojebali ju. A ich dojebali tym, ze ich dali na dozivote
Dieva csi bude vycitat to, ze ich ohovarala. Aspon bude vediet to, ze nema robit druhym napriek. za tu cenu jej to fakt nestalo...
nemyslím si že takéto maniere preberáme zo západu. Skôr by som povedal že tu už dávno sú. Ludia sa vždy tĺkli aj za väčšie blbosti. Tu ked niekto niekoho aj prizabije tak dostane taký trest že je to až smiešne, v porovnaní s tým že za nejaku prkotinu može dostať viac než za útok na človeka (napr. za zrazenie srnky a nenahlásenie takejto nehody hrozí až 5 rokov). Na západe si to dotyčný väčšinou aspoň odžerie primerane.
Ja som to video pozerala ... fuj ..bolo to nechutné ... jak ju tam mlátila..myslím, že to je choré ... A ze Amerika sa všade pchá a snaží sa byť vzorom pre všetkých..práve odtial su naj. debily ..
to že sa americká kultura všade pchá neni vina iba ameriky, ale aj nás samotných. To nieje nútenie.Ty nemusíš chodiť jesť do mekáča, ty nemusíš pozerať americké filmy, ty nemusíš počúvať americku hudbu, ty nemusíš napodobovať amerických teenegerov. Problem je to že ludia to chcú. Sú sprostí, tupé stádo, ktoré ked nieco vidi v TV tak to považuje za pravdu, že to tak je správne , tak to má byť.
keď už hovoríme o Amerike len by som chcela jedem postreh, všimli ste si že v každom americkom filme je most, v každom jednom len tak z ničoho nič ? zakladatelka prepáč že som tu votrela moju otázku
uhm, kebyze mam dobit kazdeho, kto ma kedy ohovaral, tak uz mi asi odpadnu ruky.. dementi, bodaj by sa im to tak desatnasobne vratilo... neznasam takuto brutalnu nespravodlivost... prijebane deti..
Typek ano ohovaranie je trestny cin. Ale nie taky ako fyzicky utok. Cize mozno len dake disciplinarne konanie bude alebo odskodnenie. verejne ospravedlnenie, ale taky zapis do trestneho registra, aby mu to znemoznilo podnikanie nehrozi si myslim alebo zeby ano
Suhlasim s kaskom. baba mala drzat hubu a nic by sa jej nestalo. btw moze byt rada ze dostala, pretoze keby nie, tak by este mohla byt ona ta, ktora by skoncila vo vazeni (za ohovaranie samozrejme)...
21. suhlasim, hlavne s poslednou vetou. A aj to, ze ihned uveria vsetko v mediach atd. aspon vacsina ludi, a tak sa daju velmi lahko manipulovat a vladam to vyhovuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Jedno viem ak to bola pravda, tak si za to moze ona.
Je to hrozne to uznam .... ale .... za vacsinu naslila si mozu ludia sami. Ako napr. ked niekto nevrati niekomu pozicane miliony ... tak ho zabiju. jeho chyba nemal si pozicat.
a ti ktori ten zlocin spachali sili do vazenia, ano?
.. btw tusim ze pojdu do vazenia..alebo uz tam tvrdnu.. dufam
Gracee - uz som to napisam zemine
Su to Americania. od nich sa da cakat hocico. A kezde su tam vysie tresty tak si trosku posedia. Komu niet rady tomu niet pomoci. A na druhej stranke ak je to pravda, ze ju ohovarala, tak keby ju neohovarala, tak by si to mozno ani nestalo.
"Najlepsie" je na tom to, ze postupne preberame trendy zo zapadu..
A toto som chcel. Co ma tak najviac zaujima. Aky trest tym ktori to spochali hrozi? Ci to tam nikde nepisali?
Dievca niekto dobije a ty este pvies ze si za to moze sama...
Ludia sa ohovaraju,tak to proste je a nie zdy to myslia vazne alebo naozaj zle. Ty si v zivote nikoho neohovaral? Ne bo ty si spravny a neviem co,ne? Urcite.. dobit ta!
Uboziaci ti co to spravili..
Ak ju uz celi nako "potrestat" tak si mohli vymyslet,nieco menej drasticke aj ked myslim,ze niektori ludia by is mohli odpustit taketo vykonavanie SPRAVODLIVOSTI...
Pre com jebnuty to enchapem? Len vtravim jeno vec. Pokail budem skakt do kadzehoa budem picovat. tak dostanem na drzku nie?
Ked ona ohovarala, a oni ju zbili moze si za to aj sama. Ale zasa oni ju nemsueli zbit. je to amerika psial som to uz asi viac krat, co v tom moze bit.
potom som pisal o tom, ze v amrieke su velek tresty nie? dostali dozivote nek im tak.
Ale aj tak som toho anzoru. keby ich neohovarala, tak by sa to mozno nestalo. Keby im nic nespravila tak su to kokoti. Clovek si sam sebe robi priepasti. ja nerad ohovaram nikoho. Lebo mne samemu sa to nepaci .... A vobec by som nikomu neublizil, keby mna niekto ohovaral.
clvoek sa musi totitzto vzit do inych situacii. nie len do tej svojej. Viete sa vzyit do situacie nasilnika? Zlodeja. alebo inehoi pohalvia? Maloktory.
vzite sa teda do situacie amrickych tenegoerov ktori neuvazuju a maju v halve kopec akcnych filmov. Viete neviete. barl ssom to predovsetkym s tej strany
A MAJU CO CHCELI SU V BASE NA DOZIVOTIE tak co? Ci podoporujem este aj to, aby ich pustili na slobodu? nech im tak. dojebali ju. A ich dojebali tym, ze ich dali na dozivote
Dieva csi bude vycitat to, ze ich ohovarala. Aspon bude vediet to, ze nema robit druhym napriek. za tu cenu jej to fakt nestalo...
A tebe Geordie dakujem
A Kasko, neni za čo
Kto to videľ?Je to tu na slovensku dosť neznáme myslim.Len to raz bolo v časaku a kto to vydeľ vie o čom to je...