brý večer ....mam jendu otazku...co si myslite...aky mate nazor na druhu sancu?.....proste ked vam niekto, koho lubite ublizi, alebo nieco, tak aky mate na to nazor???akoze ze by ste mu dali druhu sancu?
myslim ze by som tu sancu dala ale bola by posledna i ked som si uz niekolko krat povedala ze :,, dvakrat sa nechytam toho co ma uz raz popalilo" ale myslim ze by som ju este dala.
..podla toho ako by mi ublizil..keby ma podviedol(sex),tak u mna druha sanca neexistuje..ale keby to bola nejaka malickost..tak uz tolko druhych sanci som ja dala
ja s ňou mám tiež lenže ja som ju dal dievčaťu ktoré ma zranilo. Doteraz fungujeme a je to lepšie ako predtým lebo sme si vzácnejší nakoľko pochopila že som očarujúci, jedinečný a najlepší xixi
to zalezi na tom ako ti ten clovek ublizil a ci sa z toho poucil. Mne tiez chalan ublizil..az som sa s nim rozisla no o 3 roky neskor sme sa dali do kopy a je to uzasne!!!! ...konecne dostal rozum
Vzdy som hovorila ze ked sa raz s niekym rozidem tak dat druhu sancu je blbost.No teraz si myslim ze je to blbost.Stane sa aj chyba(y) a rozidu sa aj ti nespravni ludia...
mno...on ma podviedol tak, ze sa vyspal s inou...no vtedy sme uz spolu nechodili...ale po mesiaci mi zacal volat a pisat, ze mu chybam, ci nejdem von...a blablabla...jeho kamosi mi hovoria, ze som iich sklamala, ze som s nim znovu zacala chodit..ale ja chcem byt proste sama sebou a pocuvat srdce....!!!!.....robim blbost????....boze, co ked sa zasa sklamem???...ale lubim ho....
ked ho lubis nie je co riesit.Mysli na seba a nie na jeho ci tvojich kamosov.Moze v tom byt len obycajna ziarlivost.Ale daj mu najavo ze sa bude musiet velmi snazit aby si na neho bola taka ako predtym a ze ked urobi hocijaku blbost co sa ti nebude pacit je koniec.Musi sa predsa teraz posnazit!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ved som ju uz aj dala´= )