@delpurr som same prekvapenie. ale aby som to ujasnila, ked pocuvam nejake sety alebo mixovanie, tak to si vcelku uzivam. ak tvori tak bud spim alebo mam tik na oku z neustaleho prehravania jednej milisekundy milionkrat dokolecka tot moja milota
@marttina tak to ta obdivujem, ze to musis znasat my aspon mame co robit ked sa to uz opakuje dokola... ale keby som takto bol s niekym a on tvoril, tak mna by asi trafil slak
@delpurr ja som odchovana na elektro hudbe, aj dokonca ked inak sa nedalo spavala na reprakoch na party, jaaaa som vycvicena mna len tak nieco nerozhadze
@beaurebelle ak by neposlal napis mne, ja ti volajake poslem
a áno, počúvam dNb, páči sa mi pochopiteľne... keď počúvam dramáč, tak sa občas cítim byť v inom svete (bez toho, aby som bola nadrogovaná upozorňujem!!! ), čo sa mi na tom nesmierne páči ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
mozem jebat DnB
Ty len môžeš,ja jebem celé DnB xD
radšej sem hoďte nejakých fav producentov, či songy... a pls., niečo menej známe, neokukané
mám rada a počúvam
@beaurebelle ak by neposlal napis mne, ja ti volajake poslem
P.S. TOTO JE MOJ VOBEC PRVY KOMENTAR NA BIRDZ tes me saa
.
.
» soundcloud.com/the_sect/the-se...
@marttina jhaaj takze tu je to vysvetlenie spanok na reprakoch na party cool
mr. @delpurr dobre vie čo hovorí !
a áno, počúvam dNb, páči sa mi pochopiteľne... keď počúvam dramáč, tak sa občas cítim byť v inom svete (bez toho, aby som bola nadrogovaná upozorňujem!!! ), čo sa mi na tom nesmierne páči ...
@ejmidv