Čaute. Dnes sa mi stala takáto vec: Idem po ulici a zrazu okolo mňa prešli deti (typujem 6-10 rokov) na bicykloch s grimasou na ksichte a vydávali volania do divočiny (divné zvuky) na moju osobu. Tak som ich nechal tak, že sú to deti 21. storočia. Došiel
S tak malými deťmi zatiaľ našťastie nemám nejaké extrémne negatívne skúsenosti, skôr sa mi raz stalo, keď som čakala "na semafori" a naradostene telefonovala s kamoškou, vedľa stojace trinásťročné sopláčky začali imitovať moju radosť a robiť si zo mňa srandičky no nevedela som či sa chcem smiať, či plakať, dať im dáky odpis alebo rovno kopačku do hlavy tak som nakoniec nespravila nič. Takéto podobné príhody mám, neviem teda či v očiach pubescentných dievčat vyzerám ešte mladšie ako oni alebočo :ehm: :letim:
ked nemas dost silnu osobnost aby si takychto drzych spratkov v slovnej prestrelke zvladol, radsej sa do nich ani nepustaj....ver mi...deti tejto doby vedia byt uzasne drze a v hadke vedia porazit aj dospeleho...ked nie si na 100 percent presvedceny ze dokazes slovne odrovnat drzych malych "debilkov" radsej to ani nerob...len sa strapnis... (moj nazor)
Ták mne sa zase stalo, že som čakala asi 5-10minút na bus a zrazu sa pri mne zastavili nejaké 2 rómske detičky cca 8-10r. so slovami "ta ja by som ti dal, poď so mnou na rande" Deti WTF, poslala som ich k rodičom, kt. chvála neprišli, ale ich "ciele" sa stupňovali... To už aby človek nemohol sám na krok lebo...
ja som davnejsie stretol 2 chlapcov a dievca, tiez im tipujem tak 10 rokov a spievali si daco o hovne, tralala hovno si dam, lala hovna. prisli za tym dievcatom a zacali, ze nechces hovno, sracku? drze to sice nie je, ale je to moja dalsia prihoda zo zivota
deti tiez neznasam, na to su este zeny dobre, je to tak v prirode vsade, neviem preco nie aj u cloveka, chlap by sa mal len urobit do zeny a tym jeho praca skoncila, o to male revuce decko, a neskor vacsie jebnute decko nech sa stara zena..
@Hubertus258 A jak si sa teda rozhodol?
Dal si im "ponaučenie"?
A ja keby sa mi to stane tak im taku jebnem že by sa im mozog napravil a už by boli normálne....
S nimi treba zaobchádzať tak ked si myslia že su v bezpečí tak su drzé.
Ta mne sa s deťmi ešte nič také nestalo.. ako keď som bol malý že som mal čo ja viem 10 ta vtedy do mňa podjebli dajake 6-10 ročné deti ale teraz nie aspoň som si nevšimol.. Ale tak keby sa mi dačo také stalo tak nech je vo mne dobra koľko chce šiel by som rovno k nim na pokec..
Ja som minule išla po ulici a nejaké také 6,7 ročné deti mi začali len tak nadávať. Ja som sa ale len usmiala a išla ďalej ,lebo som mala dobrú náladu a nechcela som si ju kaziť tým , že by som sa s niekym hádala. A hádať sa s takými to debilmi nemá ani význam. Ešte by ma otravovali celú cestu domov
Nebolo to až tak dávno čo ja som bola v ich veku , a keď som videla niekoho staršieho alebo nebodaj som mala ísť na druhý stupeň našej školy tak som sa išla dosrať od strachu
@5 Pri mojich spolužiakoch by som ich v slovnej prestrelke odrovnal 1 vetou @12 Nedal, ponáhľal som sa a akurát išiel niekto okolo @22 Ako neber to doslovne že som sa nepozrel ale nedovolil som si toľko, čo deti teraz. Mám 14 a hnevám sa lebo keď ti povie 6 ročný zasran že si debil a sám nevie čítať, písať tak to sa nepočúva najlepšie. Ako keby sa to stalo iba pri 1. stretnutí tak O.K. , neviem čo si povedali.... mohli si dať stávku alebo niečo také ale keď sa to opakuje tak mám prirodzene svoju hrdosť a keď viem že som už niečo dosiahol a on sotva dosiahne na kuchynskú linku tak sa mi zdá že niečo nie je v poriadku. Ale zas neviem ako je to u nich doma . Keď sa našli taký, ktorých doma všetci ignorujú tak si chcú niečo dokázať.
Týmto len chcem povedať že je niečo na tomto svete zle. Ako tu niekto spomínal, deti si nemajú s čoho brať príklad. Sám mám v rodine prváka ktorý pozeráva filmy 15, 18+ a potom keď je u nás na návšteve tak rozmýšľa aké by bolo keby nám vybuchol dom z jeho bazuky
Keby deti mali vzor vo svojich rodičoch a nie v deťoch ktoré pijú a berú chemické drogy a fajčia tak sú také aké majú byť. Je mi jasné že nie každý rodič je dobrý vzor pre svoje dieťa. Inak povedané: Zlatý komunisti (joke)
Keď som bola v deviatke na základnej, stala sa mi jedna podobná príhoda.
Totiž, aspoň naša trieda, keď sme teda boli mladší, sme na deviatakov pozerali s rešpektom, predsa len, boli najstarší na škole. A takto sme si raz išli do jedálne kolektívne na obec, keď tam došla družina (viete, všetky deti z prvého stupňa, ktoré čakali na rodičov). A ako si tak stojíme, všimli sme si, že sa asi štyria druháčikovia predbehli. Tak hneď sme ich poslali späť do radu, veď čakáme tiež, pár minút ich nezabije. A tí malí drzí zasrani na nám pozreli ako na najväčších idiotov a jeden z nich, "najväčší frajer" sa pozrel a vraví nám: "Ej, choďte do piči, kokoti vyjebaní!"
Tak sme ich mierne spacifikovali a odvtedy teda mali rešpekt...
pozname.. z gympla sme sli pred 3 rokmi pozriet na zakladku.. 8 rocne decka po nas hukali, robili ksichty a dokonca pluli.. a ucitelky sa len prizerali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
,,teta nekúpite nám cigarety?,,
Dal si im "ponaučenie"?
A ja keby sa mi to stane tak im taku jebnem že by sa im mozog napravil a už by boli normálne....
S nimi treba zaobchádzať tak ked si myslia že su v bezpečí tak su drzé.
"v 6 rokoch som ja na starších ani nepozrel, nie to ešte nadávať na nich" čo je zlé na tom, že sa pozriem na človeka, ktorý je odo mňa starší?
k tomu takéto veci ako "on je debil" by nemali vôbec štvať. len sa trošku pozastaviť nad tou smutnou situáciou (ofc pre nich) a ísť ďalej...
Nebolo to až tak dávno čo ja som bola v ich veku , a keď som videla niekoho staršieho alebo nebodaj som mala ísť na druhý stupeň našej školy tak som sa išla dosrať od strachu
@12 Nedal, ponáhľal som sa a akurát išiel niekto okolo
@22 Ako neber to doslovne že som sa nepozrel ale nedovolil som si toľko, čo deti teraz. Mám 14 a hnevám sa lebo keď ti povie 6 ročný zasran že si debil a sám nevie čítať, písať tak to sa nepočúva najlepšie. Ako keby sa to stalo iba pri 1. stretnutí tak O.K. , neviem čo si povedali.... mohli si dať stávku alebo niečo také ale keď sa to opakuje tak mám prirodzene svoju hrdosť a keď viem že som už niečo dosiahol a on sotva dosiahne na kuchynskú linku tak sa mi zdá že niečo nie je v poriadku. Ale zas neviem ako je to u nich doma . Keď sa našli taký, ktorých doma všetci ignorujú tak si chcú niečo dokázať.
Týmto len chcem povedať že je niečo na tomto svete zle. Ako tu niekto spomínal, deti si nemajú s čoho brať príklad. Sám mám v rodine prváka ktorý pozeráva filmy 15, 18+ a potom keď je u nás na návšteve tak rozmýšľa aké by bolo keby nám vybuchol dom z jeho bazuky
Keby deti mali vzor vo svojich rodičoch a nie v deťoch ktoré pijú a berú chemické drogy a fajčia tak sú také aké majú byť. Je mi jasné že nie každý rodič je dobrý vzor pre svoje dieťa. Inak povedané: Zlatý komunisti (joke)
NEMAS BYT PEKNA HAHAHA
Totiž, aspoň naša trieda, keď sme teda boli mladší, sme na deviatakov pozerali s rešpektom, predsa len, boli najstarší na škole. A takto sme si raz išli do jedálne kolektívne na obec, keď tam došla družina (viete, všetky deti z prvého stupňa, ktoré čakali na rodičov). A ako si tak stojíme, všimli sme si, že sa asi štyria druháčikovia predbehli. Tak hneď sme ich poslali späť do radu, veď čakáme tiež, pár minút ich nezabije. A tí malí drzí zasrani na nám pozreli ako na najväčších idiotov a jeden z nich, "najväčší frajer" sa pozrel a vraví nám: "Ej, choďte do piči, kokoti vyjebaní!"
Tak sme ich mierne spacifikovali a odvtedy teda mali rešpekt...