Qissa: tak ked to je cudzie zasranca tak na neho kasli Za takuto namahu ani len nestoji.... Ked bude liezt na nervy tak ho proste nejako odpalkuj a nadalej ignoruj
No...do napravneho centra..ku psychologicke...poznam pripady,kt. sa pomocou centra upne zmenili...ale zalezi v akom vztahu si s tm deckom...ci niejake z rodiny...
Prestat si mysliet ze ked si starsi surodenec si nieco nadriadene, v podstate si na rovnakej socialnej urovni v rodine ako tvoj surodenec.. Takze s tym nemozes spravit vobec nic, alebo mu/jej to oplacaj rovnakou mierou.
+ Janulka ak sa pouziju fyzicke tresty dokazes omnoho vacsiu demenciu akou oplyva provokujuci.
A teraz som precital ze nadavalo matke do hnusnych starien... Tak nech mu ta "hnusna starena" prestane varit, prat, akokolvek sa rozpravat a po tyzdni za nou dolezie same
Ved aj ona musi mat nejake veci rada, tak jej to staci zakazat, ale tak, ze by to fakt nemohla... proste nejake vydieranie, treba zistit coho sa boji a pouzit to proti nej ...teda ak sa niecoho boji (prave mi napadlo, ze keby na mna niekto hodil velkeho pavuka, tak asi zamdliem od strachu ...ale to som nemyslela!)
vyrastá v neuplnej rodine a ma urcite vela problemov.
mozno by jej mohla pomoct nejaka 20 rocna kamaratka, ktorej by sa mohla aspon vyrozpravat so svojim stavom a so svojimi problemamy, ked vsetci dobre vieme, ze dospievanie nie je med lízať.
Qissa lenže jej konanie musí byť niečím podmienené. Na čo trestať ? Stačí zistiť, čo to je a pomôcť. Žijeme vo svete kde už ľudská psychika nie je žiadne tabu ako pred 50 rokmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
4. To je to, že nie je kto by ju prefackal.
No ale uznaj, že cudzie zasrančatá biť nebudem
2. Put the brat into the trash can
3. Go home
+ Janulka ak sa pouziju fyzicke tresty dokazes omnoho vacsiu demenciu akou oplyva provokujuci.
Popripade ho naucis ze nasilim sa riesia veci.
skor dospievajúci ckovek.
vyrastá v neuplnej rodine a ma urcite vela problemov.
mozno by jej mohla pomoct nejaka 20 rocna kamaratka, ktorej by sa mohla aspon vyrozpravat so svojim stavom a so svojimi problemamy, ked vsetci dobre vieme, ze dospievanie nie je med lízať.
dufam, ze to pochopí zakladatelka tejto
diskusie.............................................
nasa "dusa" nevie, ze potrebuje pomoc. xe