Hudobný štýl,ktorý patrí do UK Garage ( oznacenie UKG). Na Slovensku nnieje az tak rozsireny. Nasla som o nom nieco na nete, stiahla som par skladieb a ma to prijemny zvuk.
ja pocuvam vsetko elektronicke. na youtube som nasla Loefah, Benga a viac ich tam je... niektore skladby by zneli brutalne na riadnych reprakoch. chcela by som byt na nejakej akcii a zazit to.
ten Burial ma brutalnu hudbu. prisla som k nemu tak ze bol azradeny k DnBsu. trosku sa to podoba len rytmus je iny
burial - untrue, paradny album. a jazzstepa co maju na webe je tiez fajn..ALE na rainbowe boli....jazzstepa, a bol tam dubstep stage a vysledok? priemerny pocet ludi co tam stal a pocuval rsp tancoval? tak 10.....dubstep potrebuje zazit rozmach este...dokonca okolo polnoci sa tam hralo daco z jungle.....dubstep je pre nie koho moc pomaly, atky nemasny neslany....ale podla mna ma potencial..chce to cas....ale myslim ze nebude az tak rozsireny ako napr dnb
tiez som bol na tohtorocnom wilsonicu. za tie prachy, akcia ne az tak podarena, zato vyber interpretov stal za to! z dubstepu ma v poslednej dobe vazne oslovil zacinajuci dj 2562. stiahol som si jeho dubstepovy album a nema chybu. dnb je myslim vec skor mladsich generacii. cloveka ktory sa nezaujima o hudbu len povrchne to po par rokoch prejde, pre mna to bola len akasi startovacia rampa spolu s techno kym som nepresiel k inym zanrom ako dub, dubstep, downtempo, nujazz, minimal.. z dubstepom ako novym nadejnym smerom (ak ho tak mozem nazvat) som inak nadmieru spokojny. mne to pride ako velky a napadity prinos do sfer elektronickej hudby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som mal toto leto akurat stastie na Skream nazivo
inak celkom z dubstepu mozem este Pinch, Burial, Digital Mystikz... je toho dost, hlavne na Wilsonicu toho bolo
ten Burial ma brutalnu hudbu. prisla som k nemu tak ze bol azradeny k DnBsu. trosku sa to podoba len rytmus je iny
philips btw burial dubstep nie je ani nahodou ...
kazdopadne by som ani nechcel aby sa prilis rozsiril , viedlo by to iba k zbytocnej komercializacii ...