čaute. Chceme ísť s kamarátmi cez leto na Orange Summer a vzhľadom na naše "náročné" požiadavky, aby to bolo niekde pri vodnej nádrži a vo vhodnom termíne nám vyšli len tieto dve miesta.
Boli ste niekto aspoň na jednom z týchto miest ? potrebujem v
na duchonke som bola..ale nie na festivale, len tak.. a neviem na čo konkretne sa pytaš, ked chceš "vedieť či sa tam oplati isť".. ale je to tam pohode
na Ružinej som bola posledných 5 rokov...minulý rok to bolo chabé, najmä kvôli počasiu a idiotom, ktorí nevedia odhadnúť svoju mieru...tento rok je zmena, čo sa týka miesta konania..nejde o nič rapídne, len sa z jednej strany nádrže presunul fest na tú opačnú..čo si celkom neviem predstaviť...ale predošlé ročníky (okrem toho minulého) boli fajn, najmä čo sa týka celkovej atmosféry...
ok vďaka za rady. No hlavne to som chcel vedieť. Či sa dá aj v pohode okúpať, nie je špinavý areál, aká je atmosféra a podobne.. Asi zvolím tu Duchonku teda. Od začiatku sa mi viac pozdávala
na tej duchonke až taky špinavy areal nie je, aj ked vždy sa najdu ludia, ktori hovoria aka je tam špinava voda atd, ale stale sa tam niekto chodi kupať..
@tomano Na Ružinnej som ešte nebol , ale na Duchonku chodievam pravidelne - aj mimo festov. Prostredie je fajn, kemp síce ešte pamätá minulý režim... Čo sa týka vody, kúpanie sa neodporúča, keďže vraj tam je zlá voda, je aj dosť hlboká... Ale napr. na druhej strane (nie na tej, čo je fest) máš vodné bicykle (delfíny), takže dá sa aj počlnkovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov