@mefistofel ja mám pár kámošov hrdinov ktorý neveria a pičoviny..ale ked' sme skracovali cestu cez cintorín tak blesky na telefóne všetci zapnuté, tlačili sa a ked' zafúkalo lístie tak väčšina povedala: jebme na to, vráťme sa, však to dáme aj okolo
@worrye to su kamarati hrdinovia tak ale potom oni veria len maju blbe kecy som bol raz na takej chate(ale nebola velmi obyvana tak sme spali vonku) s kamaratmi a bola hned pod cintorinom to bolo nieco strasne kamarati sa bali ako hovado a ked nieco len zasustalo v trave okamzite na mna kricali chod sa pozriet a podobne a ked sa museli ist na WC tak ma prosili aby som isiel s nimi
@mefistofel ja na duchov verím ale že by som mal nejáký strach.. kamarát verí na duchov odvtedy čo musel prespať jednu noc v Osvienčime lebo sa im pokazil bus..celú noc tam niečo vŕzgalo, búchalo, ževraj sa im dvere samy od seba zavierali a tak na hajzel chodili po dvadsiatich
@worrye ludia sa stale boja nezmyslou.... vidia tien a v tom strachu vidia ducha ktory sa pohybuje a v skutocnosti to moze byt len oprety bicykel o stenu alebo macka nahodou macka alebo volake ine zviera, pripadne vietor zhodi nieco tak uz su to hned duchovia a podobne nezmysli.
Chcem povedat že NIE ale to by som klamala Ano verím na duchov aj ked som chvála bohu žiadneho nestretla ,ale čo som počúvala z rozprávania tak určite ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
možno.
stalo
A ak považuješ za paranormálny jav telepatiu tak ano.
a áno, verím
sú veci medzi zemou a nebom a ľudia by sa mali konečne zobudiť a hladieť pred seba a viacej vnímať....filip
som jeden z nich