zobudil som sa ráno a zdalo sa mi že pod postelov dačo syči (ako had ) tak som tam strkal prevu vec čo mi prišla pod ruku ciže metlu ale nič tam nebolo na druhi den som sa dozvedel že zomrel (anonym)
ak nepočítam, že som mala dva krát alebo tri krát taký pocit, že na mňa niekto dýcha a občas cítim nejaké čudné vône- raz akoby okolo mňa prešiel niekto so sladkou voňavkou a inkoedy niekto kto priveľa fajčí - tak nie
Ked som mal asi 5 rokov, hral som sa v otcovej pracovni ked v nej zrazu nieco strasne buchlo, ako keby spadla skrina. Mama rychlo pribehla a skrikla co robim a ja som jej kludne povedal, ze tu bola stara babka. O pol hodinu volala babka ze prababka zomrela. Ja si to nepametam, len co mi hovorili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ked som mal asi 5 rokov, hral som sa v otcovej pracovni ked v nej zrazu nieco strasne buchlo, ako keby spadla skrina. Mama rychlo pribehla a skrikla co robim a ja som jej kludne povedal, ze tu bola stara babka. O pol hodinu volala babka ze prababka zomrela. Ja si to nepametam, len co mi hovorili.