takže: ten verš znamená, že je málo tých, ktorí bojujú za Slovenčinu (teda ak si správne pamätám), ale že ju aj tak vybojujú aspoň myslím predsa len, tieto časy už sú za mnou
@sebko
Chlapče, trochen sa zamyslieť neuškodí.
Ja som si to tiež robila, sama, bez netu a bez Birdzu (áno, priznávam, mala som tam aj chyby a tak) a žijem. Stačilo trochu porozmýšľať, ale tuším to sa ti nechce, čo.
hlavne si zisti preco ju autor napisal. on ju napisal lebo bol s niecim nespokojny, vyjadroval nesuhlas a smutok. ked zistis historicky kontekt,budes ju schopny interpretovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» slovnik.azet.sk/pravopis/slovni...
- poslanecká snemovňa.
"Málo nás je, málo, ale nič je preto:
bez sto lastovičiek bude ešte leto!"
Chlapče, trochen sa zamyslieť neuškodí.
Ja som si to tiež robila, sama, bez netu a bez Birdzu (áno, priznávam, mala som tam aj chyby a tak) a žijem. Stačilo trochu porozmýšľať, ale tuším to sa ti nechce, čo.
hlavne si zisti preco ju autor napisal. on ju napisal lebo bol s niecim nespokojny, vyjadroval nesuhlas a smutok. ked zistis historicky kontekt,budes ju schopny interpretovat