@8 o___O keby to povedal chlap tak pochopím ale väčšina žien necíti či chlapec má alebo nemá gumu tak isto ako nedokáže cítiť či sa do nej spravil abo ne...
@antifunebracka neverim alebo si to myslel vazne? .. a to mas frajerku co zere tabletky alebo riskujete? hm? ci s cudzimi len tak? sak choroby hore dole?
@kissmeplease jasne .....pre mna je hlavne dolezity vysledok....kt. je a vravim, ze je to o zzvyku, keby si bola na tom dlhsie, tak si zvyknes ...tolko moj nazor......(ale zas chyba moze byt aj ked su nahovno kondomy, alebo partner
@micenzo A už ti niekto povedal, že pri braní antikoncepcie je oveľa väčšie riziko, že zlyhá, než pri kondómoch? Navyše, antikoncepcia ťa pred pohlavnými chorobami neochráni...
A až musím oči obracať nad tými zmienkami o lubrikačných géloch od Durexu Ľudia, prosím vás, to sú shity najväčšie Keby ste mali raz v ruke poriadny lubrikačný gél, tak už tie od Durexu nechcete ani vidieť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a nepouzivam este..
inak @12
@micenzo ale hlavne u mladých ľudí to s tými tabletkami nie je také ružové.. takže podľa mňa ten postoj je veľmi zlý :/
a k veci k otazke, kupujem aj ja aj priatelm na striedacku, mala som Evru antiku ale vysadila som ju ...
takze co najtensie alebo s vrubkami, alebo hrejive... staci ako odpoved?
Tiez som si myslela, ze to rozdiel nie je, ale nejaky malinky rozdiel, ci mame kondom alebo nie to je ...
A inak chlapi, radsej sex s kondomom ako ziadny ci?
@kissmeplease ja teda rozdiel nevidim (mozno prve razy si to vsimas....)..ale po rokoch je to len o zvyku
A až musím oči obracať nad tými zmienkami o lubrikačných géloch od Durexu Ľudia, prosím vás, to sú shity najväčšie Keby ste mali raz v ruke poriadny lubrikačný gél, tak už tie od Durexu nechcete ani vidieť...