obe majú svoje výhody..ja som istý čas robil 10 hodín krátky / dlhy (to bol super systém a dosť mi to vyhovovalo, keď si to človek zobral tak mal taky malý víkend vždy po 2 (max 3) odpracovaných dňoch, nevýhoda samozrejme je v tom že ľudia bežné pracujú 8 pon-pia teda ste ťažšie sociálne zosynchronizovaní.. ale 12-ky by som takto pracovať nemohol.. tie 10-ky boli v pohode ale to už bola hrana cez ktoru by som nešiel
@tequila@4 Inak ako skladník človek mukluje na osmičkách, tie veci čo si nemožeš kúpiť vačšinou museli byť zložené v pracovne dni a doobeda aby ti mamka mohla na vykend nakupit.
Aj ten alkohol co ti kupuju ostatní skladal skladnik cez tyzden aby ťa niekto mohol pozvať. A neboj fakt ťa za to neohovárajú, že si požičiavaš na "pivo"...
Ale tu dosť záleží o aký druh práce ide, ak by som pracovala manuálne, tak by tie 12tky boli v pohode.
V mojej práci, kde musím každú minútu premýšľať, by som viac ako 8 hodín nevydržala.
Ja mám 12stky a je to super. 12 dní odrobím a 18 dní voľna človek má viac voľného času. Hlavne nebavilo ma robiť každý pracovný deň, teraz človek spraví dennú, nočnú a 2-3 dni voľna alebo ak chce dovolenku zoberie si len 2 dni dovolenky a .á 7 dní voľna
Zalezi od prace a zamestnavatela nie? Ked si 8 hodin v praci pospis tak preco by nie 12ky? Ale vo vseobecnoti 8h od 6-7 - 14 :30 - 15:30 nadcasy platene a len na prikaz + nejake vyhody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Aj ten alkohol co ti kupuju ostatní skladal skladnik cez tyzden aby ťa niekto mohol pozvať. A neboj fakt ťa za to neohovárajú, že si požičiavaš na "pivo"...
V mojej práci, kde musím každú minútu premýšľať, by som viac ako 8 hodín nevydržala.