Dobrý deň, nie som si istý či tento môj problém píšem do správnej zložky ale bol by som veľmi rád ak by ste mi s tým poradili nakoľko neviem čo mám robiť. Potreboval by som poradiť ohľadom sociálneho poistenia a daní ktoré sa podpisujú pri podpisovaní bri
hned ked sa bude dat tam ist chod do kauflandu a povedz ze to chces zrusit, hlavne tu danovu ulavu, bude to otazka par minut a bude to ok.
mne sa viackrat stalo ze som niekde mala tie danove ulavy prekryte, proste par tyzdnov podpisane dve naraz a v pohode, teda dufam doposial mi neprislo odnikial ze mam nieco platit alebo tak
Jasné spravím tak. Ja som sa celkom zľakol kvôli tomu že, tam to čestne prehlasujem a podpisujem, že si to uplatňujem len u jedného zamestnávateľa a nerád by som mal problémy ešte aj s takými vecami. Tým pádom ak zruším tú daňovú úľavu tak ten jeden deň budem mať normálne zdaňovaný ? S tým sociálnym poistením myslíte, že nebude problém ?
takto to je : ked zrusis niekde brigadu a mas tam podpisanu socialku, v dalsej brigade si to mozes podpisat az od 1veho nasledujuceho mesiaca... cize keby kauf zrusis dnes v novej robote to mozes podpisat 1.8... inac su za to nechutne pokuty ale tak mozu ti to este nezistit (toto presne neviem, ale nemoze sa to podpisane mat dve naraz v tom istom mesiaci, ale podla mna keby tam zajdes a povies ze si to nevedel takto hned tak by sa ti nic nemuselo stat)
ak si podpisal aj dan... akoze napr zarobis 3 tak ti nebudu davat 3 aj keby podpises hento aby ti nedanili, lebo to mozes mat podpisane len raz do roka u jedneho zamestnavatela cize to uz mas v kauflande ..cize ked zrusis kaufland a podpises druhu zmluvu tak potom ti to na danovom vratia v marci dalsi rok
aj tak som nasrata ze su dosrati z nejakych brigadnikov co chudaci zarobia par eur mesacne niezeby riesili dakych dementom co okradaju stat na milionoch, ale jasne treba mat svoje priorioty vsak...
@nikkaaa
a v tej druhej brigáde nebude vadiť ak tu sociálku tento mesiac nepodpíšem ? A podpísal by som ju 1. augusta kde by som už mal normálne len jednú brigadu na celý mesiac.
@iamfakebearpo a budes uz robit tam na zmluvu? lebo by oni za mesiac museli za teba nieco zaplatit dake odvody to uz by si sa ich musel spytat ci im to nebude vadit
hej ale ked stat alebo ako to povedat plati uz socialne za teba... cize pre kaufland , ze kaufland nemusi nic odvadzat,,, tak druha praca musi aj ked mas brigadnicku lebo fico je kus....... nic radsej lebo mi nestaci plocha na nadavky... asi pred rokom to zaviedol takuto lukrativitu
cizee ta druha praca musi platit dokonca neviem ci nie aj dochodkove alebo ake..nieje to nejak megavela, ale tak ..sypatj sa ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mne sa viackrat stalo ze som niekde mala tie danove ulavy prekryte, proste par tyzdnov podpisane dve naraz a v pohode, teda dufam doposial mi neprislo odnikial ze mam nieco platit alebo tak
ak si podpisal aj dan... akoze napr zarobis 3 tak ti nebudu davat 3 aj keby podpises hento aby ti nedanili, lebo to mozes mat podpisane len raz do roka u jedneho zamestnavatela cize to uz mas v kauflande ..cize ked zrusis kaufland a podpises druhu zmluvu tak potom ti to na danovom vratia v marci dalsi rok
a v tej druhej brigáde nebude vadiť ak tu sociálku tento mesiac nepodpíšem ? A podpísal by som ju 1. augusta kde by som už mal normálne len jednú brigadu na celý mesiac.
True story!
Budem tam robiť ale na brigádnicku zmluvu ... To je zmluva pre študentov. V každom prípade zajtra tam idem tak možno budem múdrejší
cizee ta druha praca musi platit dokonca neviem ci nie aj dochodkove alebo ake..nieje to nejak megavela, ale tak ..sypatj sa ich
Ďakujem ti Nika . Uvidíme zajtra