Preco by ti ho mal dat? Ty si to musis predplatit..alebo musis mat pod 15 rokov, vtedy si mozes pytat polovicny listok.. Ja chodim za polovicny (studentsky), ale mam na to preukaz zo skoly tzv.ISIC
Zavolaju na teba polisov, ktory to ohlasia skole a budes mat zhorsenu znamku zo spravania tiez to povedia tvojim rodicom, ti ta za to urachaju, ze budes mat na riti klobasy...stoji ti to za to?
no podla mna studentsky listok je preto studentsky lebo je pre studentov takze aj ked si na vysokej a mas to jak dokazat tak by ti ho mal dat aaale newiem a ked kradnes nwm ja som to ete neskusala
co znamena preukaz o navsteve skoly??? ja chodim na cipovu kartu a vtedy ti musi dat polovicny ak ju mas....kradnut som neskusala nechcem mat problem takze neviem...ale pokuta znizena znamka v tomto suhlasim s marcoom..
a naco kradnut drobnosti??? ked uz tak tak daco poriadne cmajznut...napriklad auto
Vodic ti nie je povinny vydat cestovny karticku, ze si student. ... moze nemusi. Ak je karta vydana ale tou spolocostou ktora tu sluzbu ponuka tak je povinny ale inak nie je. Pokial si nositelom ZTP tak ti je povinny dat polovicny listok
Pokial uradnes malu somarinku, tak zavoalju na teba policiu a budes mat zapis alebo trest. Robit dake policne prace
no fakt zmysel zivota,ale neviem,ci ti v skole daju rovno znizenu znamku zo spravania,nahlasia to urcite,ale v skole by nemal byt problem,teda podla toho,aku mas v skole povest...
zakony si v tomto dost seru do ust... pokial moze skola karhat a trestat za ciny studentov sposobene mimo jej arealu tak by mala niest aj priamu zodpovednost ale ako skolstvo samo hovori ''vychova je zalezitost rodicov nie skoly'' tak co s tym ma pre boha skola vobec by nemala riesit co sa jej netyka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Takze prva otazka:
Ked ukazem autobusarovi preukaz o navsteve strednej skoly, je povinny mi predat polovicny listok?
A druha:
Ked ma vo velkoobchode chytia pri kradnuti nejakej malej blbosti (cukriky, zuvacky...) co mi spravia?
-ohlásia to polícii
Zavolaju na teba polisov, ktory to ohlasia skole a budes mat zhorsenu znamku zo spravania tiez to povedia tvojim rodicom, ti ta za to urachaju, ze budes mat na riti klobasy...stoji ti to za to?
Ja som ukradol horalku a nechytili ma
a naco kradnut drobnosti??? ked uz tak tak daco poriadne cmajznut...napriklad auto
Pokial uradnes malu somarinku, tak zavoalju na teba policiu a budes mat zapis alebo trest. Robit dake policne prace
-nahlasia ta zrejme chlpatim,ak ta chytia!
2. oni ti nespravia nic. zavolaju chlpatych a ti ti daju na stanici na picu