Videli ste v Novom čase ten článok o E-Cigarete? Čo si o tom myslite? Fajčiari kúpili by ste si ju? Sice pravda že bude stáť okolo tých 80 eur tuším a tabak sa samozrejme do toho dokupuje stále a musí byť nabitá, ale klady tej cigarety sú aspoň že nebudú
nechapem ako to funguje ale ked je to na principe normalnej cigarety tak predsa dym musi prejst cez pluca a byt vydichnuty do okolia cize aky to je rozdiel ? ja fakt neviem zasvette ma
@Wewo akoze si myslis ze niesom schopny pochopit princip elektronickej cigarety ked som nefajciar ? ja vime pochopit princip dovolim si povedat hocicoho ked to mam normalne vysvetlene
neviem ja beriem fajcenie hlavne ako spolocensku udalost (zapalit si s kamaratmi), a samozrejme je to taky maly ritual ako Wewo hovori. myslim ze skor ako na nikotine som zavisla na celej tej cinnosti, teoreticky by mi taka ecigareta mala pomoct ale to uz by asi nebolo ono...
akurát včera som to skúšal v jednom stánku a stojí to tak 70 € tá ciareta ie ináč dosť ťažká, ale dojem z fajčenia je skoro podobný, ale ako lacnejšiu a príjemnejšiu náhradu za cigarety by som bral radšej vodu fajku, hoc tú si asi ťažko strčím do vrecka
Ja som presiel na elektronicke cigarety a neviem si ich vynachvalit. Je to ovela lepsie ako obycajne. A hlavne menej skodlive. postupne mozno prestanem fajcit uplne znizujem si davky nikotinu. Kupil som ju cez » www.e-cigaretka.sk/... mozem odporucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Poznáte túto stránku? Majú tu dobré veci a celkom lacné. Pomôžete mi odtiaľto niečo vybrať? Díky!