sakra, furt nejake nove hudobne styly. a mladez sfetovana na koncertoch, sfetovana v skole a vsetci vyzeraju ako hastrosi. radsej by som bol keby sme chodili v bedrovych ruskach a hrali na bongo
mne sa to nepaci. ja mam z tych ciernych ludi taky zly pocit. take divne a depresivne mi to pripada. neviem, ja by som nevedel zit stale v depresivnom prostredi.
mozno sa mylim, ja neviem, neskumal som to, napokon kazdy ma svoje zaujmy a ked chcete dajte si aj serbel na hlavu, mne je jedno... len ma do toho netahajte
uplne suhlasim so Zipperom .... aj mne sa to nepači, a podla mna je to uplna blbosť, a to rezanie si do žíl to sa uz volá inak - sebapoškodzovanie ! ..
No.. tak to uz vyzera ze zachvilku budu po mestach behat bud tazky hip-hoperi alebo depresivny EMO ludia to sme dopadli nic proti ich hudbe ved podaktore skupiny su fakt ze kvalitne a vsetko ale tito ludkovia co ja navsecu do pasikaveho a daju si ciernu ofinu cez oci.... jaaj no kam to ten svet speje?! neviem nepacia sa mi ludia co potrebuju byt za kazdu cenu cool aa ked nemaju cim zaujat tak zrazu budem rapper alebo emo..len pre to ze je to in
mne sa EMO celkom paci..a co sa tyka rezania zil..nie kazdy kto je emo to robi..teda pokial ja viem..niekedy mam aj ja take depkove nalady a vtedy je uplne fajn pustit si dobru emo hudbu..potom ma to tak ukludni..
Hej vy si emo mylite s gothic-ou sice nevravim ze EMO ma od toho daleko ale gothic-a je o tom ( teda ak vam ide o rezani si zil a podobne ) a ako ide o to ze to rezanie si zil a podobne si spajaju ludia taky ktory o tom vedia velke hovno a vacsinou ludia ktorych zacina plieskat puberta a chcu byt asi nejak zaujmavy tot moj nazor no len viac povedia recenzie ak si chcete overit pravy vyznam slova EMO ( nieco ako definicia ak ide o to ).
Hej a este niecvo EMO a ani gothic-a atd... sa vobec nespaja s depresiami ovsem ak to osobne nechcete ono sa to spaja s pocitmi u niektorych ludi sa to prejavuje ako aroma nieco ako OK = hudba atd...
odla mna je EMO super sice nie somEMo no moja kamoska je welmi sa mi paci ich styl hranie sa s tmavymi farbami a taq je to vlastne parada asi sa us aj ja preorientujem na Emo
uvedomte sa!!ved EMO je o emociach a nie o tom,ze nejake trapne 13 rocne deti si zacnu rezat zily a obliekat sa tak...to EMO vobec nieje....a nepaci sa mi ani ze EMO je teraz dost komercnou zalezitostou..."on je EMO,lebo je to IN"-----vobec NIE!!.....ja mam rada EMO,ale nepovazujem sa za to.....ved EMO je taky isty styl ako napr.HIP-HOP alebo co ja wem PUNK,ROCK...preco nemate radi EMOboys alebo girls??a povazujete ich za homosov??....ved vsetci taki niesu,a aj keby boli tak to je kazdeho sukromna vec.....preco sa kazdy do kazdeho stara??.....ZITE SI SVOJ ZIVOT A NECHAJTE DRUHYCH NECH SI AJ ONI ZIJU.....ved co vam na nich moze vadit??su to uplne normalni ludia....a co ze su trocha viac citlivi??ved kazdy nejaky musi byt.....tak uz tolko nepod***ujte do EMAKOV....su to predsa taky isty ludia ako ostatni....a aj oni maju pravo vyjadrit svoje pocity a nazory na zivot a pritom nikoho neodsudzuju....tak to nerobte ani vy!!!
Emocie sa daju vyjadrit aj bez toho aby sa ludia skatulkovali.. City a emocie su u dotycnych len taka zastera, ktorou sa ohanaju, ked sa picuje do nich, ze su emo len koli tomu, ze to je cool..
Chcel by som videt 13-16 rocnych "emacov", ktori tento styl poznaju viac ako 2-3 roky a nepocuvaju len MCR a !panic at the disco (ktori emo vobec nie su, iba sa na nich hraju). Stavim sa, ze nebude viac ako par percent vsetkych tych priblblych emo kids co sa nemaju kde zaradit, tak si zvolili to co je IN, lebo samozrejme v inych styloch by takychto pozerov len vysmiali..
Suhlasim s Tommyhot.Clovek by mal byt tym co on sam chce a nie tym co leti tento svet dlho nevydrzi ked sa budu ludia aj nadalej triestit na ine skupinky a bojovat proti sebe
to Tommyhot: ty inak chapes tomu, co pises? sa mi nezda...ako odsudzujes tie 13-16 rocne EMOdecka, ze to robia pre image,...tu je polovica 18 rocnych ktory vedia "velke hovno" o punku, rocku a hip-hope a predsa sa tak obliekaju a snazia sa zit tym stylom...a prepac, neviem co je zle na tom, ak chce byt niekto IN?! ako co ja viem, ale chod vonku a polovica zenskych v bodkach ohaknutych (ja tiez) lebo DOTS su IN...a sa nemam nahodou teraz schovat lebo nejaky nezavislacky debil, si mysli, ze ked kracam s modou som jebla a nemam vlastny nazor... kktina ako svet...
Faktgood: ti 18 rocni ktori vedia o punku, rocku a hip hope hovno aspon netrepu aki su velki punkeri/rockeri/hip hoperi ako tie 13-16 rocne decka..
A byt v mode IN a v hudbe IN je troska kktina porovnavat.. Emo (prave) nema z modou absolutne nic, takze mi to pripada tak, ze jedina co vie o tom hovno si tu ty..
To Tommyhot: Emo (prave) nema z modou absolutne nic????? toto myslis akoze vazne?? pffff....dobre nejdem sa dalej hadat, vidim, ze ty tomu "naozaj" rozumies
Emo je o hudbe a nie o mode, sak skus si hodit prve emo kapely (ale aj tie neskorsie z 90tich rokov) do googlu ci na nich uvidis ofinky cez cely xicht, cierno bielo ruzove veci, vysuchane fixkou popisane cinanky a co ja viem ake kktiny co dnesni emo kids nosia..
Ale ak pokladas MCR za emo, tak potom nema vyznam sa s tebou o niecom rozpravat..
no co je v kokoci EMOvacki este vam to jebe v gebulach sa na avs mejem ked vas vidim kurwa respektujem hoci co hoci koho ale EMo to je ina picovina ja too jebem......
Tommyhot respect moja rec....... ti 18 rocni ktori vedia o punku, rocku a hip hope hovno aspon netrepu aki su velki punkeri/rockeri/hip hoperi ako tie 13-16 rocne decka....
niesom emo rozhodne ale pred rokom som mala tazky zivot..niekedy som rozmyslala o samovrazde.ale aj niekedy teraz...myslim ze kto ma depku nemusi sa hned obliekat do cierneho..ale sak ked chcu byt in.je to ich vec...ale aj tak tomudobre nerozumiem.nasla som na nete vela o emo..depky,zeranie,hudba s depkovymi textmi..nic proti nim nemam lebo vo svojom okoli nepoznam emakov...ale fakt je to nehutne a trapne ked si kuknete nejaky nick na pokeci co ma slovo emo v nazve nicku a kuknete profil a tam take ze emo 4 ever a milion usmiatych smajlikov a ze totalne stastna osoba....ale tak emo.to su emocie...emocie je aj smiatie..ale tak potom kazdi clovek je emo,nie? lebo vsetci davame najavo svoje emocie(teda vascinu)...ja uz to neriesim
kaslat na tych co kazia mi naladu, co stavaju ma do radu, co vravia ze EMACI maju vadu....... co lasku beru ako zradu... emo us neni to, co to malo byt... us je to len pretvarka...vyraz na tvari nejakeho hlupeho "emokid".....
Osobne proti "EMO" nic nemam, aj ked(a teraz sa pols neurazte lebo to je moj nazor a toto je diskusia, nechcem aby bola hadka) podla mna je tolen hlupost....emo hudba sa da pocuwat este ako tak...ale ludia ktori sa riadia nejakymmi psychopatickimi az pridrblimi pravidlami o "EMO" su podla mna trosku na hlavu a vela ludi sa snazi tvrit ako "emo" len kvoli tomu ze je to v mode, ja osobne som metalista a tiez mam dlhe vlasy a pocuwam si svoju hudbu a tiez si myslim ze metal je sty, ale aj tak je urcite cloveku omnoho prirodzenejsi ako "EMO", ktore sa zaklada na totalnej extravagantnosti...poznam par ludi, ktori su oddani stylu"emo" a netvrdim ze su zly ludia alebo ze ich nemam rad ale zda sa mi tento ich styl trosku divny...to je moj nazor...
omfg kedy to uz tie deti pochopia ziadny zivotny styl emo neexistuje to je len hudba a kazdy kto to pocuva nemusi sa spravat ako sa to docitate na nete kde to pisal kady prijebany disco debilko mozes nosit aj bomberku alebo ciapku s rovnym siltom a gate o meter dlhie ako si ty a aj tak mozes pocuvat emo ale nikto ti nepovie ze si emo lebo to na tebe nevidno,a inak pozri te si dake metac_core kapely co hraju uplny masaker ziadne emotivne sracky a vypadaju jak EMO people...tak co mi na to poviete
Necitala som si komentare tak neviem ci sa nebudem opakovat..podla mna EMO je skor o hudbe si myslim a emocie... no neviem ci je emo o emociach pretoze kazdi z nas vyjadruje emocie a potom sme vsetci emo? tiez blbost.A podla mna ten styl je onicom a niesom emo ani som nikdy nebola a nechcem.kamoska tiez bola a ju to prestalo bavit myslim ta hudba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
EMO nie som, EMO hudbu nepočúvam a ani sa ako EMO neobliekam takže neviem povedať...
a ešte sa mi na ňom nepáčia tie morbidné úchylky(rezanie si žíl atď)
mozno sa mylim, ja neviem, neskumal som to, napokon kazdy ma svoje zaujmy a ked chcete dajte si aj serbel na hlavu, mne je jedno... len ma do toho netahajte
Hej a este niecvo EMO a ani gothic-a atd... sa vobec nespaja s depresiami ovsem ak to osobne nechcete ono sa to spaja s pocitmi u niektorych ludi sa to prejavuje ako aroma nieco ako OK = hudba atd...
Chcel by som videt 13-16 rocnych "emacov", ktori tento styl poznaju viac ako 2-3 roky a nepocuvaju len MCR a !panic at the disco (ktori emo vobec nie su, iba sa na nich hraju). Stavim sa, ze nebude viac ako par percent vsetkych tych priblblych emo kids co sa nemaju kde zaradit, tak si zvolili to co je IN, lebo samozrejme v inych styloch by takychto pozerov len vysmiali..
A byt v mode IN a v hudbe IN je troska kktina porovnavat.. Emo (prave) nema z modou absolutne nic, takze mi to pripada tak, ze jedina co vie o tom hovno si tu ty..
Ale ak pokladas MCR za emo, tak potom nema vyznam sa s tebou o niecom rozpravat..
**
podla mna ked clovek trpi depkami moze byt aj nfm aky tasky rapper alebo totalne odlisny od stylu emo vivedie nieco ked uz nevie co dale...