Skratka sa jedna o to, ze som prijata bez prijimaciek na FF UKF - EŠ, lenze to musim do 18. mat vybavene, zaplatene, potvrdenu e-navratku. Lenze ja mam este 16. prijimacky.
Nehovorim, ze mi nie je luto tych penazi, ale istotu m
aj mňa by to celkom zaujímalo. v potvrdení o prijatí píšu, že do 18. treba "záväzne oznámiť, či sa zapíšem" prostredníctvom tej návratky. ak tam nechcem ísť, nemusím im to posielať, však?
návratu je potrebné poslať, tá návratka slúži ako nejaká "predbežná" informácia o vašom budúcom štúdiu. Stačí si poriadne prečítať rozhodnutie o prijatí! Treba to zaplatiť kvôli ISIC karte, čo je zdieranie, nakoľko ešte nevieme či tam skutočne pôjdeme, ale oni rátajú s tým, že chceme poistku Skrátka komerčný ťah Čiže návratku poslať musíte, inak nebudete môcť byť zapísaní - z toho dôvodu je to záväzné, ak sa však nezúčastníte zápisu, nič sa nedeje, jednoducho nie ste študentom školy
Presne, ako hovorí -psycholilithka - ...je to svinstvo zo strany VŠ, pretože tie dátumy by mali byť na každej škole rovnaké ...a nie, keď Ti príde rozhodnutie o prijatí z jednej školy, a dokedy dostaneš rozhodnutie z druhej školy, tak na prvú už musíš poslať návratku...
ja sa pripájam do klubu.. som v tej istej situácií a neskutočne ma to serie.. rozmýšlam že im pošlem len čisto návratku bez zaplatenia tých poplatkov a pridám im k tomu milostný dopis..
mne napísali že do 20. júla im to mám poslať, pričom list mi došiel domov 14. júla.. nemám slov už na takýto vydrbaný systém.. mám taký pocit že tento rok sa všetky školy dohodli a robia to naschvál..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak sa na UK nedohodnu do piatku, budem musiet navratku poslat....
ale potom bude naozaj zaujimave, ked ma zoberu na UK
ach, s celym systemom na SVK !!!!