chcem sa len spýtať či je niekto zaregistrovaný na e-paneli ? tu čo to birdz ponúka tu brigádu , hm tam je že mi peniaze budu pribúdať na bankový účet , ale ak im dám číslo toho účtu , kde mám istotu toho že na tom účte ešte nejaké peniaze nájdem ?
ja sa pýtam na to či mi nezmiznú z účtu peniaze nie na to či ste už niečo zarobili , aj ja som si už zarobil , ale ja sa pýtam ČI MI NEZMIZNÚ POTOM PENIAZE Z BANKY , CHÁPETE ?
hm asi normalne nie ? ved ked budu mat cislo k tomu uctu tak mi nemozu akoze peniaze ukradut ? co si absolutne blby ? ved kolko uz bolo takych firiem co vybielili ludom ucty v bankach
@11 ty si ine jelito to akoze ked sa kupuju nejake velke veci to s amusia vsetci bat ze im vybielia ucty hej? sak na vyberanie penazi potrebujes nejake to heslo a tak, na poslatie potrebujes len cislo hahahah
ja som ale ono mi to fakt blbne aj teraz tam mam byt niekde v diskusnom fore a ja neviem ako sa tam mam dostat to je uplnee hrozneee boli ste tam uz niekto na diskusnom fore???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov