v závislosti od regiónu, dosiahnutého vzdelania, veku a podobne
v regiónoch s vysokou nezamestnanosťou pri človeku krátko pred dôchodkom a s nejakým bežným stredoškolským vzdelaním, neovládajúcim cudzie jazyky to nebude ani zďaleka tak prekvapivé
nezamestnaný, ale mať dostatok prostriedkov na život z iných zdrojov nie
nezamestaný a vyžierať rodičov áno
myslím si, že za rok by si človek mal nájsť prácu, hoci aj podradnú a málo platenú a cez agentúru a ďaleko od domova, proste nenachádzam čo chcem tak znížim nároky - alebo by sa mal za ten čas stihnúť už zariadiť dáko ináč - živnosť, štúdium, alebo aspoň sa samostatne v čomkoľvek vzdelávať a pod.
Tak... kamarátka po skončení výšky bola rok bez práce... A to nemám pocit, že by bola lenivá, pohodlná alebo neschopná... poctivo chodila po pohovoroch, rozosielala životopis... A jej zvýšené nároky spočívali akurát v tom, že nechcela ísť robiť za pokladňu...
skôr než s lenivosťou by som povedal že s neochotou, neschopnosťou prispôsobiť sa , vymeniť pohodlie za neistotu - kamarát bol viac než rok po skončení mgr. nezamestnaný, hoci keby sa presťahoval, mohol mať robotu skoro hneď
ak si clovek tu pracu hlada ale nenajde tak to nema s lenivostou nic spolocne ale ak iba sedi doma a caka na zazraky tak to uz je ale mimochodom neverim tomu za clovek s ukoncenou skolou s maturitou moze to byt hocijaka skola..proste neverim ze si nevie najst hocijaku pracu normalnu uz aj v zahranici je kopu moznosti aj bez znalosti jazyka takze tak
ved nejaky part-time musis najst, ak by som nemal taku dobu robotu..co rok, co i len 2 mesiace ak by som bol po skole tak by som skusal inde, mne uz volali 5 krat z profesie ze kukali moj zivotopis a ci mam zaujem, vsetko paradne spolocnosti..no lenze idem aj tak na skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
v regiónoch s vysokou nezamestnanosťou pri človeku krátko pred dôchodkom a s nejakým bežným stredoškolským vzdelaním, neovládajúcim cudzie jazyky to nebude ani zďaleka tak prekvapivé
nezamestnaný, ale mať dostatok prostriedkov na život z iných zdrojov nie
nezamestaný a vyžierať rodičov áno
myslím si, že za rok by si človek mal nájsť prácu, hoci aj podradnú a málo platenú a cez agentúru a ďaleko od domova, proste nenachádzam čo chcem tak znížim nároky - alebo by sa mal za ten čas stihnúť už zariadiť dáko ináč - živnosť, štúdium, alebo aspoň sa samostatne v čomkoľvek vzdelávať a pod.
+ pridavam situáciu v rodine, či už vzťahy alebo aj to, že treba pomáhať okolo domu lebo nikto iný to neurobí alebo tak..
pokial nerobi nic nielen pre spoločnost, ale hlavne seba
a leninovy