chcem sa spýtať, v akom cenovom rozmedzí sa pohybuje naprogramovanie e-shopu.
Koľko tak pýta programátor, a koľko pýtajú firmy. Lebo, ako pozerám, niektorí pýtajú za hotový e-shop + komplet prepojenie atď cca +-400 - 500€ a niektorí/niektoré firmy pýtajú za skoro to isté, čo spraví jednotlivec nemalé sumy.. od 3000€ vyššie.
Poprosím Váš názor, + nejaké referencie. Nemám záujem o skladačky. Ak máte známych, čo sa tomu venujú, alebo poznáte niekoho, hoďte mi ho sem.
Ale, žiadne amatérne diela.
To zavisi od toho, ci chces riesenie na mieru, alebo si spokojny s nejakym opensource systemom so sablonou. To ta pravdepodobne vyjde na tych 400-500 ak ti to robi nejaky studak. Ak chces vlastny dizajn na takomto opensource systeme tak ~1000 a ak chces cely system + dizajn tak radovo tisice v zavislosti od funkcionality.
Milion rokov dozadu som robil napriklad tento eshop » www.elso.sk/sk/...
Implementacia dizajnu (robil ho dizajner, nie ja) do opensource riesenia + migracia databazy zo stareho nekompatibilneho systemu. Dostal som cca 600 eur a to som bol este na strednej.
Dnes by som taku vec jednak uz nerobil, no ak predsa, tak za niekolko nasobne vyssiu cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
chcem sa spýtať, v akom cenovom rozmedzí sa pohybuje naprogramovanie e-shopu.
Koľko tak pýta programátor, a koľko pýtajú firmy. Lebo, ako pozerám, niektorí pýtajú za hotový e-shop + komplet prepojenie atď cca +-400 - 500€ a niektorí/niektoré firmy pýtajú za skoro to isté, čo spraví jednotlivec nemalé sumy.. od 3000€ vyššie.
Poprosím Váš názor, + nejaké referencie. Nemám záujem o skladačky. Ak máte známych, čo sa tomu venujú, alebo poznáte niekoho, hoďte mi ho sem.
Ale, žiadne amatérne diela.
Vďaka.
Milion rokov dozadu som robil napriklad tento eshop » www.elso.sk/sk/...
Implementacia dizajnu (robil ho dizajner, nie ja) do opensource riesenia + migracia databazy zo stareho nekompatibilneho systemu. Dostal som cca 600 eur a to som bol este na strednej.
Dnes by som taku vec jednak uz nerobil, no ak predsa, tak za niekolko nasobne vyssiu cenu.