O maličkosti sa nikomu odrbaváť neoplatí, možno by ta niekto pripravil o peniaze, keby si cez ebay kupoval jachtu, alebo niečo podobne drahé. Ale že ťa pripravý o nejakých pár trápnych dolárov nebude riskovať negatívny feedback.
@alex458 predstav si že tu niesom 24hodín denne ako ty takže neviem čo su tu za témy "pussynko", ale i tak dík @milo5 najdu sa aj vychčánci ktorý dokážu aj na drobnostiach ale dík
Objednaval som este niekedy v 2008 prvy ajfon, skusenosti mam (i ked je to len jeden pripad) pozitivne. Predavajuci so mnou cely cas komunikoval mailom a ked mi dorazil, pytal sa ci som spokojny, ci zasielka dorazila v poriadku atd.
@makaluzo no pri objednávaní vecí z podobných stránok musíš byť nanajvýš opatrný
ja som raz takmer zle zadala ten overovací kód z kreditky a začala som robiť takú paniku, že dovidenia
mne sa akurát stalo, že mi poslali vec za tú istú cenu, ale úplne inú, ako som si objednala...inak som si objednávala už veľa vecí a až na tento odrb mám dobrú skúsenosť.
adresu pre amíkov? ak myslíš ako zadať slovenskú adresu tak aby ti to dorazilo tak ju zadáš normálne ako zadávaš na slovensku: meno, pod tým ulica, pod to mesto + PSČ a pod to štát
objednávala som odtiaľ už asi 30+ vecí,nedošlo ich asi 5(nič drahé,dokopy možno ani nie 10€,ale človeka to nepoteší aj tak ) takže prevažujú dobré skúsenosti
uhm, ono to veľmi nesídli v amerike/anglicku, ako si predstavuješ, ale väčšina sellerov (predávajúcich) je z číny, tj. veci tak aj vyzerajú, stoja a dopravujú sa.
(ale nie všetky!)
Ja som bola spoko zatiaľ, nedošli mi len dvojdolárové silónky
to kľudne môže
neviem ako to chápeš, ale ebay nie je firma.. je to stránka združujúca predajcov (najčastejšie sú zo spomínanej číny..), preto pri každej veci máš aj meno predávajúceho.. takto tam nájdeš fejky, originály, nosené veci a tak dále.. ako bazoš, ale celosvetové
hmm, to sa naučíš.. ale pri mene má predajca napr. aj rating, koľko % spoľahlivosť má a tak, príp. v jeho "profile" (keď ťukneš na jeho meno) má aj písomné hodnotenia, +,0,- a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
je to super obchod, mám ho tisíc krát overený, tovar vždy prišiel v presnom čase, taký ako na obrázku toť vše
@milo5 najdu sa aj vychčánci ktorý dokážu aj na drobnostiach ale dík
ja som raz takmer zle zadala ten overovací kód z kreditky a začala som robiť takú paniku, že dovidenia
(ale nie všetky!)
Ja som bola spoko zatiaľ, nedošli mi len dvojdolárové silónky
neviem ako to chápeš, ale ebay nie je firma.. je to stránka združujúca predajcov (najčastejšie sú zo spomínanej číny..), preto pri každej veci máš aj meno predávajúceho.. takto tam nájdeš fejky, originály, nosené veci a tak dále.. ako bazoš, ale celosvetové