Kúpila som si jednu vec cez ebay z Anglicka a tento týždeň mi to malo prísť ale stále to neprišlo.Ale problémom je,že keď si dám históriu nákupov,tak to tam nemám,ale v maily to mám že som si to objednala a aj mi to strhlo peniaze z účtu.Neviete čo s tým?
obcas to meska dlho, obcas to nemeska vobec. vacsinou maju ze to pride medzi datumom a datumom, co je zvycajne mesiac. skus pockat a potom napis predajcovi, ze ti nic neprislo, bud ti posle druhu vec, alebo refund
Už som sa skontaktovala s predajcom,ale nechce mi tú vec poslať aj keď som jej poslala fotky že mi to strhlo z účtu a že mi prišiel potvrdzovací mail..a teraz neviem čo robiť...neviem ako mám kontaktovať ebay
otvor spor, že ti nebol produkt doručený... predávajúci bude mať šancu ti buď peniaze vrátiť alebo pošle produkt... jedno z toho určite spraví, lebo vie, že ty mu môžeš zanechať negatívne hodnotenie.. a tomu sa snažia všetci predajcovia vyhnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Každopádne paypal ponúka možno chargebacku peňazí, ktorý však neodporúčam použiť pred tým, než sa skontaktuješ s predávajúcim.