Kašli nato, oplatí sa to jedine ak objednávaš od nejakého amerického predajcu, resp. z ameriky. Príde ti to náhodou dodrbané alebo čo... a tie náklady na poštovné späť k predajcovi sú dosť vysoké ( čo ti samozrejme nik nepreplatí ) asi by som niečo také neriešila...
Tenisky ,100e,teraz niekedy by mi to malo prísť. Ak by som išiel nad 500e jedine od predajcu s dobrým hodnotením,ale čo som pozeral tak naklady na dopravu sú niekedy aj dvojnasobok ceny...
Nie,nemám nič drahšie,maximálne ruksak za nejakých 13€ ale tak som sa bála ja viem,že 13 € je v podstate nič,ak by to nedošlo,ale stále to bolo také 50/50..čo keď .. ale všetko v pohode uplne..
A asi by som si ani nič drahšie nekúpila..síce,tete som objednávala tablet a prišiel jej uplne v pohode,za nejakych 30 €,ma ho už 2. rok a ide,ale tak.. o tom sa da diskutovat..
ja mam kindle touch z uk ebayu a tiez pohoda, ked sa mi na nom po tyzdni urobila bodka na displeji bez otazok mi ho vymenili za novy kus.. ale zalezi od predajcu, ako vsade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A asi by som si ani nič drahšie nekúpila..síce,tete som objednávala tablet a prišiel jej uplne v pohode,za nejakych 30 €,ma ho už 2. rok a ide,ale tak.. o tom sa da diskutovat..