Hello ja som tak trochu na Edguy .....hmmm asi tak trocha dost este je tu niekto na tomto pekelnom Birdze(v dobrom) s podobnym zaujmom o PowerMetal?ak jo tak tu mas miesto na pisanie.....
No tak akoze Edguy ma naucil pocuvat moj kamarat Jurk , s ktorym som sa pred 6 rokmi hrala kazdy den Pokéhru... Moj naj song, tazko povedat... Matrix, King of fools...je ich viacej
este ze ste pridali toho shamana!!!...to je proste klasa!!...ale jednoznacne EDGUY!!!...bez pochyb..ak mozem pridat nazor na to okopirovanie piesne king of fools...vadi to vobec niekomu? mne rozhodne nie!!...je to proste skvela piesen..ale aj we don´t need and heroes to je proste pecka!!totalna vypalovacka!tie bicie!!proste prepracovana piesen!!....a najoblubenejsia...podla mna sa neda urcit najlepsia pretoze kazda je svojim sposobom peckoa!!!...kazda to caro!...a to caro je podla man v Tobiasovi!!..ale v hlase..pretoze teraz jak vypada to neni moc k svetu bohuzial!!.zatial tolko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Blind Guardian
Hammerfall
Dragonforce
Running Wild
Stratovarius