príjimačky sa nerobia, berie sa na základe vysvedčení, najvačšie šancu majú gympeáci.. hlavne tí, ktorí mali na škole dobrú uroven slovenskeho jazyka...prípadne aj nejaké semináre a pod..
ahojte ja si chcem podať prihlášku na ukf v nitre na odbor sociálna práca a editorstvo - vydavateľská prax som po MD a chcem si spraviť dáku ľahšiu školu hlavne kvôli titulu budem rada ak je tu niekto kto tieto odbory študuje a poradí mi . Mám 3 deti prváka a a dvojičky trojročné tak nechcem niečo moc ťažké aby som aj zvládala robiť skúšky díky
@lucyi0812 ty by si to chcela asi externe nie to editorstvo??
neviem, či sa externe vobec tento odbor otvára...
neviem či toto je zrovna tá škola , kt. patrí medzi tie lahšie.. skor naopak ale včera som sa dočítala na jednom fóre a aj moja byvalá spolužiačka spomínala, že sociálna práca nie je absolutne nejaká ťažká škola, vraj je to celkom lahké... síce , každá škola je svojim sposobom naročná...
ja som si tam tiež dala.. ale tiež neviem či tam pojdem len kvoli tomu, že to je len Bc...a inak neviete kedy už budu vysledky uverejnene? .. a prišlo Vám niečo, že už Vás zaevidovali alebo tak?
Ahojte, aj ja som si dala tento rok prihlášku na tento odbor ( síce úplne na poslednú chvíľu), ale dala a chcela by som tam ísť. Som však dosť nervozna že ešte mi vôbec nič neprišlo a už je máj a vôbec neviem na čom som. Tak sa chcem spýtať vás ostatných že ako ste na tom?
Vyjadrím sa priamo k názvu témy. Ja som si podal na editorstvo a vydavateľskú prax a prišlo mi že som už prijatý bez prijímacích pohovorov. Je to ale externá forma štúdia.
Podal som si aj na marketingovú komunikáciu a reklamu a 18.6. mám prijímacie pohovory.
Teraz k niektorým príspevkom:
Na Žurnalistiku som čakal asi o mesiac dlhšie a prišlo mi že som prijatý. Tak možno to príde aj vám čo čakáte
ahojte, takze pripajam sa aj ja..tiez ma prijali...
Len pre info, volala som tam v marci...povedali, ze do konca mesiaca budu posielat..potom som tam volala v aprili, ze do konca aprila budu posielat...
Tak som tam volala minuly pondelok, prijimacie dekrety mal dekan na stole, tak som teda dufala, ze uz snad teraz.. 3 dni na to ma uz cakala doma obalka
ahojte mne dnes prislo ze ma neprijali som dost sklamana bo som cakala ze ma vezmu ked je to bez prijimaciek neviete aka je tam este sanca ze by ma prijali? alebo neda sa to dako zistit? neviem ci sa mi vobec este oplati posielat odvolanie, aspon mohli napisat kolka som pod ciarou alebo tak.. ((
Definitívne to nie je ľahký odbor, potrebujete veľa času na samoštudium, referáty. Je to jedna z tých škol, kde robíte celý rok niečo a nie ako iné, že celý rok nič a potom skúšky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
neviem, či sa externe vobec tento odbor otvára...
neviem či toto je zrovna tá škola , kt. patrí medzi tie lahšie.. skor naopak ale včera som sa dočítala na jednom fóre a aj moja byvalá spolužiačka spomínala, že sociálna práca nie je absolutne nejaká ťažká škola, vraj je to celkom lahké... síce , každá škola je svojim sposobom naročná...
Podal som si aj na marketingovú komunikáciu a reklamu a 18.6. mám prijímacie pohovory.
Teraz k niektorým príspevkom:
Na Žurnalistiku som čakal asi o mesiac dlhšie a prišlo mi že som prijatý. Tak možno to príde aj vám čo čakáte
Len pre info, volala som tam v marci...povedali, ze do konca mesiaca budu posielat..potom som tam volala v aprili, ze do konca aprila budu posielat...
Tak som tam volala minuly pondelok, prijimacie dekrety mal dekan na stole, tak som teda dufala, ze uz snad teraz.. 3 dni na to ma uz cakala doma obalka
Inak nemali tam náhodou brať aj maturitu zo SJL?
Aj ja ho študujem....Sme potom spolužiaky kolegyňa, ktorá si?
Definitívne to nie je ľahký odbor, potrebujete veľa času na samoštudium, referáty. Je to jedna z tých škol, kde robíte celý rok niečo a nie ako iné, že celý rok nič a potom skúšky