Eduard Chmelar - zidovsky podvodnik, ktory nevie povedat SLovensko(ale tato krajina)
Neviem ci ste poculi nieco o tomto clovekovi? Mozno ma aj myslienku dobru, ale je jasne ze za nim stoja nejake paky a evidentne nekale umysly. Preco si to myslim: ohrna sa na druhych ze maju taky a taky majetok a ze on nic nema, ale ale kto mu plati tu re
Sranda, ze mas taky prehlad o tom kto je Zid a kto nie, robis na rabinate, ci co?... A este par dalsich veci:
- Izrael po vyhlaseni nezavislosti nikoho nenapadol, naopak on bol napadnuty 7 krajinami
- Na cele "bolsevikov" v Rusku pocas cistiek a hladomoru, nebol Yagoda, ale Stalin. Yagoda bol len jeden z jeho vernych poskok a vykonavatelov. Napokon, sam Stalin dal aj jeho neskor popravit.
ja sa tiez jebem na druhych preco maju vily a domy. preco kradnu poza moj chrbat. preco nejaky Palo F prebadne babku a ukradne jej dochodok. Preco Greci platili dochodky mrtvolam. preco Slovenska vlada je v pici. preco kurva riesis taketo veci, ked s nimi TY urobis velke hovno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
určite. skutočnosť je taká, že som to čítanie po dvoch vetách vzdal.
- Izrael po vyhlaseni nezavislosti nikoho nenapadol, naopak on bol napadnuty 7 krajinami
- Na cele "bolsevikov" v Rusku pocas cistiek a hladomoru, nebol Yagoda, ale Stalin. Yagoda bol len jeden z jeho vernych poskok a vykonavatelov. Napokon, sam Stalin dal aj jeho neskor popravit.
» www.texemarrs.com/062004/soviet_g...
» en.wikipedia.org/wiki/Timeline_o...
PS: zidia neurazajte sa vsetci, nie vsetci su svine, judaistov z toho vinimam.
kravina.
"Uz len letmy pohlad prezradi jeho zidovsky povod."
antisemitizmus.
"Rozmyslam preco by to robil ale este som na to neprisiel."
@rado3105
problém bude v tvojom mozgu.
"To ze to nerobi pre slovensko svedci aj to ze nikdy nepovedal SLovensko, ale tato krajina."
to je taký argument a dôkaz že by z neho asi celý najvyšší súd padol na riť
...a zvyšok ani nemá zmysel citovať po častiach, proste si antisemitistický... hm, debil, pravdepodobne.
izrael nikdy nikoho nenapadol, všetky akcie izraela boli odvetné akcie za útoky na nich.
Admin ďakuje!
Si super! Sme radi, že nám pomáhaš čistiť bordel z BIRDZu. Tvoje upozornenie došlo adminom.
PS: Admin ďakuje.