Ahojte. Rozmýšľam nad týmto EF pobytom na budúci rok na leto. Niekto kto máte skúsenosti alebo o tom niečo viete, na ako dlho sa tam oplatí ísť ? je to efektívne z hľadiska učenia angličtiny? Oplatí sa to? Kedy sa to musí objednať?
Ja by som tam tiež chcel ísť , no oni mavaju organizacne stretnutia v Bratislave ( aspon pokial viem, kludne sa mozem mylit) a kedze byvam uplne mimo je to pre mna nerealne. Kazdopadne sa najviac dozvies asi tam.
Organizačné stretnutia vôbec nemusíš riešiť, všetko sa dozvieš aj bez nich, sú tam fakt ochotný ľudia. Osobne som tiež na žiadnom nebola.
Ako kedy sa to musí objednať? Tak predsa záleží od toho,kedy chceš ísť a na ako dlho, určite nie dva dni pred odjazdom. Či je to efektívne záleží od študenta hlavne podľa mňa. A na ako dlho, jednoznačne čo najdlhšie podľa možností.
Oplatiť sa to určite neoplatí, aspoň nie z finančného hľadiska. Na pár týždňov za také prachy je to choré. To už radšej zaplať o pár tisíciek viac a choď na celý rok! A to fakticky. Ja som tiež niekedy chcela ísť s EF len na tých pár letných týždňov, ale uvedomila som si, že je to blbosť. Navyše, za tak krátky čas sa v angline nijako extra určite nezlepšíš. Popremýšľaj nad tým, ale ja by som určite nešla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ako kedy sa to musí objednať? Tak predsa záleží od toho,kedy chceš ísť a na ako dlho, určite nie dva dni pred odjazdom. Či je to efektívne záleží od študenta hlavne podľa mňa. A na ako dlho, jednoznačne čo najdlhšie podľa možností.