Viem že vám táto kauza v posledných dňoch asi dosť lezie na nervy ale chcel by som počuť pár názorov, čo si myslíte o Egovi, jeho vyjadrení a predraženom CT-čku
@MJ789 že si najal 4 studentov co budu zapisovat mena ludi,ktori ho verejne osocia a na nich potom poda trestne oznamenie . moj nazor je,ze budes asi jeden z nich
S tým videom to trochu prestrelil,ale chápem nával emócii,a pokiaľ by niekto očierňoval moju rodinu,reagoval by som rovnako. V ostatných veciach sa neorientujem,každopádne si nemyslím,že je na tom tak zle ,že by sa potreboval nabaliť na nejakom CTčku. Najviac ma dostáva ako zrazu všetci hejteri vedia ako to všetko bolo ,všetky okolnosti atď. KF Navždy
veľmi by ma zaujímalo ako sa do dozornej rady v nemocnici podarilo pretlačiť jedného obyčajného, hulvátskeho hlupáka, ktorý sa preslávil otravnou, primitívnou pesničkou s klipom so zmrzlinou a tobogánmi. to je možné len na slovensku -.-
Ego je čurák ktorý sa prerátal vo svojom odkaze a ako bude pôsobiť na ľudí a teraz plačká že na neho niekto upriamuje pozornosť. Proste kokot prvej triedy ktorý buď zámerne alebo svojou jebnutosťou a ignoranstvom svojich povinností objasniť sa pri rozhodovaní správnej s nektorými faktami ohľadom predmetov rozhodovania, napomohol peknému ojebu na ľuďoch a ešte preukazuje nakoľko je v danej veci jebnutý abo arogantný keď kecá o tom ako v piešťanoch majú nové ct a "fundovane" hovorí o rozdieloch v cétečkach ktoré sa cvenovo asi najviac v tejto kauze porovnávali. Proste čuromrd a to jeho chudáčikovanie sa ktoré vypustil ma fakt dostalo po tom čo si sám zapríčinil. Treba mu jebnúť tehlou po hlave a ide sa ďalej kým vykrváca na chodníku. Lebo v tomto sú omnoho väčšie ryby, Zvolenská, Paška a ďalšia garážová firma ktorá získava štátne zákazky za takých okolností za aké by sa nemuseli hanbiť ani v sovietskom zväze.. Je to grc a nepadla ani jedna hlava, ani snaha niečo trestoprávne šetriť proste zbavenie funkcií, Paška ten z toho vyviazol úplne beztresne a Zvolenská si tam bude šušku mastiť v poslaneckom kresle, nezmenia sa praktiky keď sa miesto na profesiu hladí ohladom rád, na ich politickú príslušnosť...
Ja som to tu už ráno pisal, ale boh vie prečo to zmazali. Nejdem to opäť celé rozpisovať, takže len v skratke... Kto ho obhajuje, nech sa zastrelí. Zbraň požičiam, náboj kúpim.
@j3b3mnt Pánboh zaplať, že máš ešte 3 roky času na to, aby si dostal rozum, alebo aby ťa prešiel vlak/auto. Ľuďom čo spájajú hu...hudb...ehm...h...hud...no veď boha...hudb...huhu...hudbu!! s politikou by som z fleku rušil ľudské a občianske práva a posielal ich odhŕňať sneh do Grónska.
@j3b3mnt Vieš ono sa v tom dá vyznať jednoducho, naučiť sa poriadne čítať, najlepšie texty dlhšie ako dve slohy a refrén a používať mozog. V tej kauze sa snáď na úrovni aby si dal súvislosti človek pekne dokopy, neorientuje už len dáky prijebatý analfabet s poruchou sluchu, opuchom mozgu a ekzémom na pätách.
Nepotrebujem byť niečí hejter aby mi vadilo keď sa niekto spolupodiela na rozkrádaní štátnych peňazí. Či aj teba keď manka varechou vytrepe že ťa chytili fajčiť kokot školníkovy, tak ťa iba hejtuje?
A sorry že až tak prudko reagujem, ale tvoja jebnutosť je tiež dosť prudká...
teraz sa ukáže pravý fanúšik! ja za michalom degu strakom stále vytrvalo stojím a podporujem ho v jeho žití iba raz.
slnko svieti, voda svieti.
za tento komentár som vôbec nedostal od rukahore.sk 60 centov
@maugly poznaš ho osobne?debilom sa človek vačšinou nestane,on bol taky vždy akurat sa nikdy nedostal do takejto situacie tak to doteraz uspešne maskoval
Rap mu moc nezarobi, tak lepsie mu bude ak mu zaplatia za reklamu, kkt SMERACKY, zasluzil by si aby mu niekto dobre naje*al po papuli, pravnik, ktoremu kariera nevysla, tak skusil rap.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nepotrebujem byť niečí hejter aby mi vadilo keď sa niekto spolupodiela na rozkrádaní štátnych peňazí. Či aj teba keď manka varechou vytrepe že ťa chytili fajčiť kokot školníkovy, tak ťa iba hejtuje?
A sorry že až tak prudko reagujem, ale tvoja jebnutosť je tiež dosť prudká...
on je doktor prav a tu funciu mal asi vdaka sv. mame:
» www.omediach.com/internet/item/5...
a potom som si pozrel video a zistil som že som sa nemusel ani pýtať, ani som to nepotreboval vedieť.
slnko svieti, voda svieti.
za tento komentár som vôbec nedostal od rukahore.sk 60 centov
teraz uz viem ako sa kradne ako straka
nasiel som !
Dobre si sere do huby, keď naňho niekto niečo krivé povie -> žaloba od neho a jeho 4 študentov ale on môže vravieť čo chce .