Ja tam idem... ale zbytočne... nemám šancu... už dneska som bol na tajovského a bolo to dosť o ničom teda... matika (34) anglina (40) ekonomika (52) takže nic ...
no v podstate je jedno čo si zoberieš na seba... ja beriem oblek... ale veľa ľudí bolo oblečených normálne (dnes) takže to je jedno...
išiel som tam 19-kou zo stanice, je to len 5 zastávok, zastávka hned vedľa hlavnej budovy TUKE... prišiel som tam normálne v rifliach... prišiel som, uvidel som, posedel som si, ponudil som sa, pohorel som (matika len 14 zo 49, minimum pre "postup" bolo 23 ).. odišiel som... takže tak... zbytočne som tam išiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
no v podstate je jedno čo si zoberieš na seba... ja beriem oblek... ale veľa ľudí bolo oblečených normálne (dnes) takže to je jedno...
a keď ide o spoje tak
» imhd.zoznam.sk/ke/index.php?w=...
zo stanice sadneš na 2 alebo 6 briku na namesti vystupiš a čakáš na 7
(je to taká obrovská budova)
išiel som tam 19-kou zo stanice, je to len 5 zastávok, zastávka hned vedľa hlavnej budovy TUKE... prišiel som tam normálne v rifliach... prišiel som, uvidel som, posedel som si, ponudil som sa, pohorel som (matika len 14 zo 49, minimum pre "postup" bolo 23 ).. odišiel som... takže tak... zbytočne som tam išiel...
a bol som na tom ešte horšie ako ty... Matika 2, anglina 9 ježiši sa hanbim...
ale teraz som bol v bratislave (EUBA) a tam pohodička... matika 40, anglina 34 a ekonomika 54.
Vraj tam berú aj takých čo mali dokopy 60 bodov... toto je škola pre mňa