sak ale ked sa tak nad tym zamyslim, to su neni práve "vyrobene" spermie....cize podla mna je to pichovina...tak po tyzdni mozno hej..ale hned prave v tom momente asi nie..
@6 fetky vyjebne? keby tuto temu nezakladal clovek ktory ju zalozil, tak to neriesim, ale kedze s nim mam uz nieco oddiskutovane tak ma uraza ak ho takto nazves. Ked nevidis do temy tak sa prosim nevyjadruj.
Rodia sa prijebane deti? Ty si co zedla? A myslim, ze ked uz sa par rozhodne, ze chce mat deti.. tak urcite si ich nejde robit na drogach, ty ne-fetka nevyjebana :E
@10 preco by to malo byt trapne? ja sex milujem aj taky aj taky a oba su nadherne.. a nikdy by mi ani len nenapadlo, ze by to bolo trapne a ubohe nevidela som dovod ..
psychonaut k petike sa nevyjadruj, radsej by si mala zapnut Tv a vidiet ze sockarske ( v jej slovniku "prijebane" deti patria vyhradne alkoholikom a ked je rodic socka zvycajne sa to dedi v slove socka vid : zlodej, vrah, zaostaly, agresivny, neprisposobivy.......
kto normalny ide do toho s "kolieksom" alebo s niecim inym??? suhlasim, ze je to ubohe...
@12 ja som nepovedala, ze si robia deti nafetovani!!!!!..ale ze sa rodia prijebane deti, ked si niekto mysli, ze to paralyzuje spermie, tak naco ochrana..asi tak...
prepac@mei ale uz som sa stretla s detmi nafetovancov..co si davali "nieco" lebo je to krasne a bla bla..ale bohuzial chybycka-alebo skor spermia -sa vludila..fetka ostala tehotna..po 9mesiacoch sa narodilo akurat zavisle decko...
vies preco takto reagujem?? lebo uz nevite co by ste robili, tak fukate a neviem co este...
neviem preco si myslite ze je to trapne a ubohe? je to kazdeho vec ...a myslim ze na ecku a na inych veciach {nie vzdy) to je niekedy aj krajsie a hlavne clovek to viac preziva, moj nazor
V podstate súhlasím, aby si človek robil s telom čo chce.
No ak je riziko toho, že to ovplyvní napríklad dieťa tak už to nie je len jeho telo
A ešte to, že si so svojim telom robia čo chcú neznamená, že sa k tomu nikto nevyjadrí, predsa aj emák nech sa reže, ale nech nečaká, že ho človek, ktorý to nepovažuje za rozumné neskritizuje ...
ak ti nevadí že dostanes kvapavku, sifilis, zltačku, aids a pod.. tak nie pretože to neneutralizuje vsetkých milion dvesto tisíc malých harantou ktorý sa ti snažia zo života urobiť peklo
@22 ak to myslis tak ako som to pochopil, tak preboha nie, nezneutralizuje to vobec nic. Aj ked ma clovek nechraneny sex na koliesku, je uplne rovnaka sanca ze zena otehotnie! Nebol som si uplne isty, ci nahodou nie je zmensena sanca, ale prave som od troch nezavislych zdrojov dostal odpoved ze je to uplne ejdno ci je clovek na E a nema to na plodnost v danom okamihu vplyv.
Inak ani nechapem ako mohla tato domnienka vzniknut, to ze ma muz problem s ejakulaciou neovplyvnuje zdravost spremii.
...milujem na ekine, ze clovek sa rozhoduje sam, nie ako pri alkohle. napr.ked som odmietol sexik (sexik na koliesku, kto vie, vie o com hovorim ) na jednej peckovej akcii len koli tomu, ze som nemal pri sebe kondom a myslel som na setky tie vecy ako kocik, ci nejake drble choroby. uz len preto je ex lebsie ....na chlaste by som nevahal ...mozno by som lutovall, kedze som holku nepoznal.
no teraz otazka na chalanov (hlavne na teba psychonaut ), zadarilo sa ti uz spravit sa na pirule? ci uz s osobkou ktoru vidis prvy krat, alebo s niekym, koho vnimas i inym organom, ako perom? fakt by ma to zaujimalo, lebo nepocul som este aby sa niekto na exe vystriekal.
5.tikalok...ak o tom nic nevies, co tu potom riesis??????
6.petka...tato diskusia je prave o tom, aby sme sa tym "prijebanym" detom vyvarovali. co brali tvoji rodicia, ze nechapes banalitu???
10.revolucion...a nie je potom ubohe a trapne bavit sa s ludmi na drogach ci alkohole, pocuvat hudbu, tancovat, ci vobec si ich obcas dat????
neviem, o takomto niecom som este nepocula a to som zazila uz tiez "par" veci
neskusala by som to asi.. prijde mi to ako jedna babka povedala.
k zvysku diskusie ktora sa netradicne opat zvrhla na osocovanie poviem ze kazda strana ma dve mince. to jest ta chuderka co tu pise fetky vyjebane ci ake nech sklapne ked nic nezazila, kazdy ma pravo robit si co chce,. ak ma rad sex na dorgach, je to jeho, opakujem JEHO a partnerkina vec. ak si nesadne totalne v picach za volant alebo tak nejak tak je mi to uplne suma fuk. a takto bys me to mohli rozobrat aj z druhej strany akee su drogy zleee a ze to by sa nemalo a ze si skodia a blaaaaaaa blaaaaaaaaaa blaaa dalsie kecy. howgh
ako vies (alebo on) ze ten predpoklad je mylny? mal si neikedy sex? mal si niekedy sex na E?
no skutocne, fcking incredible je slabe slovo . to je zazitok na cely zivot ty kokso, a navyse ak je to s osobou ktoru aj milujes tak na to sa nic nechyta.
No ďakujem aj za predklad, aj za možnosť kašľať na to, ale nie, lebo evidentne si niečo nepochopil Síce nie preklad, ten je dobrý, ale to, že je ten predpoklad mylný už len preto, lebo sa aplikuje všeobecne na ľudí
predpokladam, ze vsetci vieme, ze na koliesku je sexik fucking incredible
Mne je jasné, že to všetci nevedia, lebo to všetci neskúšali a presne to chcel tikalok povedať
44.tunidlo......moj predpoklad za ktorym si stojim: "predpokladam, ze vsetci vieme, ze na koliesku je sexik fucking incredible"
Tvoje tvrdenie: "Síce nie preklad, ten je dobrý, ale to, že je ten predpoklad mylný už len preto, lebo sa aplikuje všeobecne na ľudí".........ide o predpoklad, kt. som pouzil v diskusii na to vyhradenej. neaplikoval som ho kazdemu, ale ludom v diskusii DROGY...do tejto diskusie vacsinou kliknu ludia, ktorym tento pojem i cosi hovori, alebo maju nieco vyskusane, alebo drzia klepu a snazia sa dozvediet cosi viac ak nevedia a nekazia diskusiu, tak mily moj tunnnn opakujem otazku, ktoru som tu uz raz polozil......CO DO PEKLA TU POTOM RIESIS????......pindat na fetakov mozes i inde ja ti v tvojich diskusiach moje drogy a moj sex neriesim!!!
37.psychonaut...nice ..no len skoda, ze to s nimi nema cenu..
VERDIKT...sex na koliesku je fucking icredible . na ekine sa len tazko da spravit (chalan). no beztak je nutnost mysliet na ochranu, ci uz koli chorobam (holky nezname) alebo aby motyka nevystrelila (co je menej pravdepodobne ako pri sexe s cistou hlavou, no stat sa moze setko). ochrana nadovsetk .
VERDIKT č.2...este stale sa najdu "zbytocny" ludia, kt. kazia diskusie svojou pseudoodpovedou. lezu do for kde nemaju co robit a odpovedaju na otazky ku ktorym nemaju co rozumne dodat.
do tejto diskusie VäČŠINOU kliknu ludia, ktorym tento pojem i cosi hovori ...
Ja zasa predpokladám, že ti je jasné, že sem nechodia len feťáci, ale aj ľudia, čo drogy neberú ... A nemajú odskúšané ... A napriek tomu hovoríš o všetkých
A hento mám brať tak, že človek, ktorý povie svoj názor kazí diskusiu?
@37 absolutne sa prikladam k tomu, ze sex s E s osobou ,ktoru milujes je neskutocne nadherne.. a uprimne povedane od ubohosti to malo daleko, na to by sa hodilo ine slovo (ale to sa zase do tejto diskusie nehodi ) je to skvely zazitok a vobec (ako sa to zvykne hovorit tym, co to neskusili) ani raz ma nnapadlo ze sex bez drog je horsi alebo nieco podobne. Sex klasicky je dokonaly a Sex s E je zase v niecom iny. Vidiet ubohe v tom, ze clovek vnima precitenejsie mi pride nanajvys neopodstatnene. Ale kazdy mame svoj nazor
[k tomu len dodam, ze ked prisla E prilezitost bolo to vzdy len s jednou jedinou osobou.. s mojim trdlom ]
tunidlo.. ty co riesis? chytanie sa za slovicka? v podstate ta tema patrila ludom, co do toho vidia.. neviem co je natom nepochopitelne? oliverov osobny pristup len pridal tejo diskusii prijemnu pohodu v komunikacii a hned ma oslovilo jeho "vsetci vieme..."
@48 nikto ti (ani nikomu) nebrani sem chodit samozrejme, ved to je public forum, ale ked uz sem tak vehementne potrebujes nieco zadelit tak by to mohlo byt aspon k tej skurvenej teme.
Ak nemas tolko chochmesu ze nevies pochopit, ze ked niekto zalozi diskusiu, kde potrebuje vecnu priam povedzme 'odbornu' odpoved o drogach, zalozi to v teme DROGY a potom sem pride 5 radoby vsevediacich ludi vysvetlovat ze fuj fetaci, priapdne nejaky super mudrlant zadeli "nie kazdy fici na E" - to ti fakt nepride divne?
Akoze o co vam ide vlastne, co si tu chcete dokazat? Toto je forum o drogach a bavi sa tu o drogach, a keby sa tu pislo ze jak som si super jebol herak do kabla, tak nepovime ze to jasne ze moze vadit, alebo nejake ine navody na branie drog.. ale tu su vecne otazky, ktore ludia potrebuju zodpovedat. Tak sa uvedom(te).
A prosim nebrat tento post ofenzivne, ja mam teraz strasne zlu naladu, lebo sa mi vsetko serie, ale dufam ze pointu chapeme :E
@49 no prsene, pripajam sa k @mei , tiez ako som videl "vsetci vieme.." tak som sa pousmial ze vidim olivera po dlhsom case a je to take osobnejsie.. neviem co tu risite xlapci vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale v tomto pripade, chces byt prvy kto si to zisti?
predstav si, ze nie kazdy fici na "koliesku"
BTW: potom ze sa rodia priebane deti, ked jebete nafetovni...
fetky vyjebane....
petika...mdma sa ti rozsiri do celeho tela, takze myslym, ze v tom by problem prave nebol, ze az po case.
Rodia sa prijebane deti? Ty si co zedla? A myslim, ze ked uz sa par rozhodne, ze chce mat deti.. tak urcite si ich nejde robit na drogach, ty ne-fetka nevyjebana :E
@10 preco ?
psychonaut k petike sa nevyjadruj, radsej by si mala zapnut Tv a vidiet ze sockarske ( v jej slovniku "prijebane" deti patria vyhradne alkoholikom a ked je rodic socka zvycajne sa to dedi v slove socka vid : zlodej, vrah, zaostaly, agresivny, neprisposobivy.......
@12 ja som nepovedala, ze si robia deti nafetovani!!!!!..ale ze sa rodia prijebane deti, ked si niekto mysli, ze to paralyzuje spermie, tak naco ochrana..asi tak...
prepac@mei ale uz som sa stretla s detmi nafetovancov..co si davali "nieco" lebo je to krasne a bla bla..ale bohuzial chybycka-alebo skor spermia -sa vludila..fetka ostala tehotna..po 9mesiacoch sa narodilo akurat zavisle decko...
vies preco takto reagujem?? lebo uz nevite co by ste robili, tak fukate a neviem co este...
neviem preco si myslite ze je to trapne a ubohe? je to kazdeho vec ...a myslim ze na ecku a na inych veciach {nie vzdy) to je niekedy aj krajsie a hlavne clovek to viac preziva, moj nazor
No ak je riziko toho, že to ovplyvní napríklad dieťa tak už to nie je len jeho telo
A ešte to, že si so svojim telom robia čo chcú neznamená, že sa k tomu nikto nevyjadrí, predsa aj emák nech sa reže, ale nech nečaká, že ho človek, ktorý to nepovažuje za rozumné neskritizuje ...
Inak ani nechapem ako mohla tato domnienka vzniknut, to ze ma muz problem s ejakulaciou neovplyvnuje zdravost spremii.
skapte fetaci
no teraz otazka na chalanov (hlavne na teba psychonaut ), zadarilo sa ti uz spravit sa na pirule? ci uz s osobkou ktoru vidis prvy krat, alebo s niekym, koho vnimas i inym organom, ako perom? fakt by ma to zaujimalo, lebo nepocul som este aby sa niekto na exe vystriekal.
5.tikalok...ak o tom nic nevies, co tu potom riesis??????
6.petka...tato diskusia je prave o tom, aby sme sa tym "prijebanym" detom vyvarovali. co brali tvoji rodicia, ze nechapes banalitu???
10.revolucion...a nie je potom ubohe a trapne bavit sa s ludmi na drogach ci alkohole, pocuvat hudbu, tancovat, ci vobec si ich obcas dat????
neviem, o takomto niecom som este nepocula a to som zazila uz tiez "par" veci
neskusala by som to asi.. prijde mi to ako jedna babka povedala.
k zvysku diskusie ktora sa netradicne opat zvrhla na osocovanie poviem ze kazda strana ma dve mince. to jest ta chuderka co tu pise fetky vyjebane ci ake nech sklapne ked nic nezazila, kazdy ma pravo robit si co chce,. ak ma rad sex na dorgach, je to jeho, opakujem JEHO a partnerkina vec. ak si nesadne totalne v picach za volant alebo tak nejak tak je mi to uplne suma fuk. a takto bys me to mohli rozobrat aj z druhej strany akee su drogy zleee a ze to by sa nemalo a ze si skodia a blaaaaaaa blaaaaaaaaaa blaaa dalsie kecy. howgh
@tikalok , mozes sa vyjadrit, ale k teme, tato diskusia nie je o tom aky je tvoj nazor na kolacik.
@tunidlo ale on to chce riesit, chce riesit povodnu temu tohto fora, preto sa to spytal.
Skor by ma zaujimalo na co sem chodia ludia co tu nemaju co riesit :>
@oliverboy : napisem ti TS.
Podľa mňa bol tikalokov koment absolútne k veci, priamo reagujúci na prvý príspevok ...
Nasledovala pre moje oči nie príliš príjemná reakcia typu "Do koho ty skáčeš, chlapec?"
Tak som zareagoval aj ja
Áno, mierne preháňam ... no robil som len to, čo som uznal za vhodné
"predstav si, ze nie kazdy fici na "koliesku""
no uplne najviac k veci, tikalok jasne definoval problem, aj nasiel riesenie, supis
Priamo reagoval na mylný predpoklad v prvej vete, čo tam nie je k veci?
no skutocne, fcking incredible je slabe slovo . to je zazitok na cely zivot ty kokso, a navyse ak je to s osobou ktoru aj milujes tak na to sa nic nechyta.
hehe som zvedavy, ze co dalsie das
Prečítaj si to ešte raz A potom mi môžeš skúsiť vysvetľovať relativitu toho predpokladu
Mne je jasné, že to všetci nevedia, lebo to všetci neskúšali a presne to chcel tikalok povedať
presne tak som to myslel
Tvoje tvrdenie: "Síce nie preklad, ten je dobrý, ale to, že je ten predpoklad mylný už len preto, lebo sa aplikuje všeobecne na ľudí".........ide o predpoklad, kt. som pouzil v diskusii na to vyhradenej. neaplikoval som ho kazdemu, ale ludom v diskusii DROGY...do tejto diskusie vacsinou kliknu ludia, ktorym tento pojem i cosi hovori, alebo maju nieco vyskusane, alebo drzia klepu a snazia sa dozvediet cosi viac ak nevedia a nekazia diskusiu, tak mily moj tunnnn opakujem otazku, ktoru som tu uz raz polozil......CO DO PEKLA TU POTOM RIESIS????......pindat na fetakov mozes i inde ja ti v tvojich diskusiach moje drogy a moj sex neriesim!!!
37.psychonaut...nice ..no len skoda, ze to s nimi nema cenu..
VERDIKT č.2...este stale sa najdu "zbytocny" ludia, kt. kazia diskusie svojou pseudoodpovedou. lezu do for kde nemaju co robit a odpovedaju na otazky ku ktorym nemaju co rozumne dodat.
restinpeace
do tejto diskusie VäČŠINOU kliknu ludia, ktorym tento pojem i cosi hovori ...
Ja zasa predpokladám, že ti je jasné, že sem nechodia len feťáci, ale aj ľudia, čo drogy neberú ... A nemajú odskúšané ... A napriek tomu hovoríš o všetkých
A hento mám brať tak, že človek, ktorý povie svoj názor kazí diskusiu?
[k tomu len dodam, ze ked prisla E prilezitost bolo to vzdy len s jednou jedinou osobou.. s mojim trdlom ]
tunidlo.. ty co riesis? chytanie sa za slovicka? v podstate ta tema patrila ludom, co do toho vidia.. neviem co je natom nepochopitelne? oliverov osobny pristup len pridal tejo diskusii prijemnu pohodu v komunikacii a hned ma oslovilo jeho "vsetci vieme..."
tsuuuus
Ak nemas tolko chochmesu ze nevies pochopit, ze ked niekto zalozi diskusiu, kde potrebuje vecnu priam povedzme 'odbornu' odpoved o drogach, zalozi to v teme DROGY a potom sem pride 5 radoby vsevediacich ludi vysvetlovat ze fuj fetaci, priapdne nejaky super mudrlant zadeli "nie kazdy fici na E" - to ti fakt nepride divne?
Akoze o co vam ide vlastne, co si tu chcete dokazat? Toto je forum o drogach a bavi sa tu o drogach, a keby sa tu pislo ze jak som si super jebol herak do kabla, tak nepovime ze to jasne ze moze vadit, alebo nejake ine navody na branie drog.. ale tu su vecne otazky, ktore ludia potrebuju zodpovedat. Tak sa uvedom(te).
A prosim nebrat tento post ofenzivne, ja mam teraz strasne zlu naladu, lebo sa mi vsetko serie, ale dufam ze pointu chapeme :E
No zarazilo ma jeho podráždenie na to, že bol vyvedený z omylu a vtedy som už potrebu reagovať pocítil
Ako som písal,ja som tu nikomu nič nevysvetľoval o drogách, bol som ticho až do určitého momentu, kedy som pocítil potrebu zareagovať
A ešte raz, nie, nepríde mi to vôbec divné
Tebe sa možno tá "hláška" páčila a ja ti to ani neberiem, ale nepovažujem za odveci uviesť ju na pravú mieru
psychonaut & mei, hlavne ze sme sa pochopili .
@54 Názor som vyjadroval k príspevkom v téme