Kupujete radi eko- produkty? Kúpili by ste si skôr niečo, o čom viete, že je to ekologické (eko- výroba, recyklácia, ...), ak by to bolo rovnako drahé ako iné porovnateľné produkty? A nie je to len móda?
mám EKO mobil... že by bol ekologickejší by som nepovedal... nabíjam ho 4x častejšie, ako ten, čo som mal predtým...
No a elektrina je z čoho? Z tepelných elektrární s nízkou účinnosťou, vypúšťajú kopec ton popolčeka a oxidov uhlíka...
Teda paradoxne je moj EKO mobil 4x neekologickejší, ako ten predchádzajúci...
(seriem na EKO veci v určitom smere... jazdím na zadymenom klokotajúcom aute a motorke s karbecmi a nedobrým spaľovaním, ale milujem ten zvuk a strieľanie výfuku a seriem na to, že mi to pomaly pľuje benzín z výfuku... je to krásne a pekne to voní k tomu )
snubenec mi robi v predajni so "zdravymi" potravinami (nielen eko, ale napriklad aj celiaticke a ine), takze obcas sa ku mne nieco dostane. chutovo to nie je zle, len sa z toho neda najest niet nad poriadny krajec chleba so slaninou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No a elektrina je z čoho? Z tepelných elektrární s nízkou účinnosťou, vypúšťajú kopec ton popolčeka a oxidov uhlíka...
Teda paradoxne je moj EKO mobil 4x neekologickejší, ako ten predchádzajúci...
(seriem na EKO veci v určitom smere... jazdím na zadymenom klokotajúcom aute a motorke s karbecmi a nedobrým spaľovaním, ale milujem ten zvuk a strieľanie výfuku a seriem na to, že mi to pomaly pľuje benzín z výfuku... je to krásne a pekne to voní k tomu )
Ale láka ma ekologická alebo skôr prírodná kozmetika, takže tú aj áno.