Ekonom. f. TUKE (FBI) alebo Podnikovohosp. f. EUBA so sidlom v KE?
neviem sa rozhodnut, kam, a preto prosim vsetkych studentov a byvalych studentov o info....kde je to ake, aky su profaci, ake prostredie, nalada, ake vyuzitie maju, resp. ktora ma lepsie uplatnenie......proste, ktoru by ste si vybrali, ak by ste mali taku
Na PHF EUKE som pocul mnozstvo staznosti a aj uplatkarstvo...neviem ako to je na TUKE....mimochodom ja rozmyslam tiez medzi FBI na TUKE a FBI na EUBA...mozno sa vidime o rok na rovnakej skole
mozno ja zrejme pojdem na euke...tiez som pocula, ze vraj je tam tazka matika a tak, ale co ja viem, urcite by som sla tam, nebyt toho, ze sa par (mozno kus viac ludi stazuje.....
@snehovavlocka tak jeden stamadial odisiel nezvladol matiku a dalsi kamarat vravi ze tam je velke uplatkarstvo ze na skusku ides s obalkou penazi.... mne take reci rychlo odradia od studia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.mojevideo.sk/video/3953/stud...
dufam, ze nie len chcem vediet, kde je to lepsie
mozno ja zrejme pojdem na euke...tiez som pocula, ze vraj je tam tazka matika a tak, ale co ja viem, urcite by som sla tam, nebyt toho, ze sa par (mozno kus viac ludi stazuje.....
ale ja mam rada vyzvy