Ludia,neviete ci su tazke testy z matiky na ekonomickej v ba - knkr.odbor medzinardone vztahy ,a obchodna fakulta?o rok si aj tam chcem dat okrem ineho prihlasku.a vlastne,hociake info o tychto fakultach mozte dat sanca prijatia a pod. a kde skor sa da d
zdravim...taaak mozem ti dat nejake info kedze som prvacka na FPM...prijimacky su rovnake na vsetkych fakultach..v kazdy den sa stried.daju..raz lahsie raz tazsie a tak..to sa zrebuje nejak rano, ze ktory test pojde..iba na medzinarodnych mas nie z jedneho ale z dvoch jazykov..no a matika..pfuu dalo sa..teda ja som si dosadzala vysledky a tak nejak som to spravila uprednostnuju ludi ktory spravia z vsetkych troch casti..cize matika,aj a zaklady ekonomie a ekonomiky ..ale vacsinou..aj ked nie vzdy, beru potom ludi na odvolanie..myslim, ze najistejsiu mas fakultu hospodarskej informatiky..a odporucam si dat aspon dve prihlasky na rozne fakulty..prvy den aspon uvidis ako to chodi na prijimackach a druhy ich uz das pretoze aspon uvidis ake typy prikladov a vsetkeho su tam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty