Zdravím, chystám sa podať si prihlášku na ekonomickú fakultu MUNI a EUBA - odbor finančníctvo, bankovníctvo,investovanie a rád by som sa dozvedel nejaké referencie o týchto školách, pre a proti, ktorú by ste mi odporúčali, možnosti internátu atď. Ďakujem
Ja uz studujem v Brne pomerne narocny odbor a chcel by som od buduceho roku studovat aj na ESF MUNI ale neviem co to zvladnem tak ak tu je niekto kto ma s tou skolou skusenosti tak rad by som uvidal nejaky naor ci je casovo narocna a ake odbory by mi radil aby boli co najmenej narocne. Dik
určite MUNI ale nie je až také ľahké sa tam dostať kedže sa tam hlási veľa ludí. a síce je tam určite lepší prístup a podobne ako tu za chvílu všetci napíšu ale ja osobne si myslím, že je o dosť dôležitejšie aby si sa sám vzdelával aj mimo školy a venoval tomu čo študuješ. samotný titul je aj z lepšej školy na nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.sme.sk/c/6978428/dekan...
Základným pravidlom úspechu je neštudovať na Slovensku !