Ekonomická univerzita BA - Základy ekonómie a ekonomiky
Ahojte, chcela by som sa opýtať hlavne tých, ktorí robili prijímačky na túto VŠ. Zo stránky školy som si objednala knihu Základy ekonómie a ekonomiky na prijímačky, prešla dosť dlhá doba a zatiaľ mi ju neposlali a nechcem ostať bez knihy. Našla som rôzne
neverim, ze tie prijimacky nedas bez tej knihy. nemate niekde vypisane sylaby co bude aky okruh na tych prijimackach ? tym sposobom si mozes skontrolovat ci to sedi aj podla knihy roku 2010 etc. + urco to je aj v PDF forme a nemusis to kupovat
A k tým testom, my to písavame na hodinách sem tam a poviem ti, že keď to dávam úplne v pohode ja čo mi ani slovo ekonomika nič nehovorí tak to musí dať každý človek s troškou sedliackeho rozumu. Skôr by mi robila vrásky matika, ale ak si z gympla tak si vo veľkej výhode a prvý rok sa budeš ľuďom z OA smiať ako čert
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A k tým testom, my to písavame na hodinách sem tam a poviem ti, že keď to dávam úplne v pohode ja čo mi ani slovo ekonomika nič nehovorí tak to musí dať každý človek s troškou sedliackeho rozumu. Skôr by mi robila vrásky matika, ale ak si z gympla tak si vo veľkej výhode a prvý rok sa budeš ľuďom z OA smiať ako čert