Našla som vlastne ideálnu školu pre seba, ale keď som o nej povedala svojmu kolegovi, tak sa zháčil, že na žiadnu školu na Slovensku nepočul tak veľa negatív, tak by som chcela vedieť aký je váš názor na EUBU (medzinárodné vzťahy ), či máte nejaké skúseno
je to sračková škola, ale stále lepšia než nejaká UCM, SPU, Dubčekova uni, Dubnický inštitút, sládkovičovo, skalica, alžbetka a všelijaké rôzne pseudouniverzitky... kto to so štúdiom myslí vážne ide do zahraničia
@naivemutant tak aj na Komenského sa dajú študovať medzinárodné vzťahy a tie asi budú mať lepšie meno. No určite zasa nebudú zamerané na ekonomiku ako na EUBA. Už si musíš sama vybrať
@naivemutant chodil som na medzinar. ek. vztahy na EUBA. fakulta ma pomerne dobre vysledky v rebricku ARRA, velmi nizku mieru nezamestnanosti absolventov, a hlavnym benefitom su tri cudzie jazyky. mna ale neskutocne iritovali tie bezvyznamne hodiny matiky a ekonomickej teorie, chcel som sa dostat k realnym situaciam z biznisu a tak som odisiel do zahranicia. a nemozem si tento krok vynachvalit.
fakulta ma svoje specifika na univerzite, hlavne tym ze sa tak intenzivne venuje jazykom ale aj adekvatnym casom travenym v skole (studenti tejto fakulty travia najviac casu v skole spomedzi vsetkych fakult, povedal by som). nedavnym zavedenim povinnych prednasok to uplne zabili. prednasky z prava boli uplnym utrpenim - tymto pozdravujem JUDr. Veternikovu, ktora cely rok citala z knihy.
no ja by som tam uz znova nesiel. musel by som byt vyzbrojeny hlavne obrovskou davkou trpezlivosti s nemodernymi vyucovacimi metodami, komunisticky rozmyslajucimi ucitelmi co nikdy v biznise nerobili a zastaranym obsahom osnov...
ty si ale pekna baba a o to by si mala studium a absolvovanie skusok lahsie
môj názor na medzinárodné vzťahy je taký, že sa tam naučíš aj veľa hovadín, nie je to nič svetoborné ale myslím, že na prácu ťa to pripraví rovnako ako aj nejaká iná univerzita v zahraničí. aj keď to sa mi posudzuje ťažko.
Ahojte budúci prváci Euby mám na predaj prípravné knižky na prijímačky, anglický jazyk, ekonómiu a matematiku. A taktiež aj knižky, ktoré sú potrebné v prvm ročníku, za výhodnú cenu, stačí napísať. A keby chcete nejaké info ohľadne Fakulty aplikovaných jazykov, môžem poskytnúť. medzinárodné vzťahy sú najprestížnejšia fakulta euby, ale čo sa týka organizácie celkovej euby je to jeden veľký bordel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
+ je dosť veľa možností, čo popri výučbe tu na škole robiť (rôzne kurzy, krúžky, ...) Ak tieto príležitosti využiješ, tak sa môžeš niečo naučiť.
fakulta ma svoje specifika na univerzite, hlavne tym ze sa tak intenzivne venuje jazykom ale aj adekvatnym casom travenym v skole (studenti tejto fakulty travia najviac casu v skole spomedzi vsetkych fakult, povedal by som). nedavnym zavedenim povinnych prednasok to uplne zabili. prednasky z prava boli uplnym utrpenim - tymto pozdravujem JUDr. Veternikovu, ktora cely rok citala z knihy.
no ja by som tam uz znova nesiel. musel by som byt vyzbrojeny hlavne obrovskou davkou trpezlivosti s nemodernymi vyucovacimi metodami, komunisticky rozmyslajucimi ucitelmi co nikdy v biznise nerobili a zastaranym obsahom osnov...
ty si ale pekna baba a o to by si mala studium a absolvovanie skusok lahsie
@jozotraktorista na akú VŠ si išiel?