Spojenie ekonomiky, popripade manazmentu s technikou? Kukni si nieco na STUcke, ale neviem o tom ze tam nieco taketo je sice som sa o to nezaujimal cize..
Osobne si neviem predstavit co by som siel robit po vystudovani manazmentu, ale stale mi to pride lepsie ako ekonomika
po vystudovani manazmentu pojdes robit kancelarsku krysu a manazera bude robit clovek, co sa danej oblasti venoval ako odbornik. neviem ci som to vysvetlila. napriklad poznam kopu ludi (vratane svojho otca), co ledva zmaturovali, isli robit manualne a su na dost vysokych miestach v tomto manualnom odbore.
takze ak sa rozhodnes studovat manazment, tak urcite manazment niecoho a nie manazment podniku. sice budes mat pekne na trt vyuzitelne poznaky z manazerstva, ale bude ti chyba specializacia. tot moja rada, ja som z manazmentu podniku po roku zdrhla a nikdy som svoje rozhodnutie neolutovala. vacsina spoluziakov robi ako som povedala kancelarske krysy.
takze tak ako uvadzas v prvom prispevku - nieco a la ekonomika zdravotnictva. v presove je manazment, kde mas zameranie na cestovny ruch/marketing/personalny manazment, a potom na tuke kamarat chodil na hutnicku fakultu na integr manazerske systemy alebo daco take - zase specializovane na hutnictvo. popozeraj si neekonomicke skoly a tam nejaky manazment alebo nieco podobne
a este, pri jednotlivych odboroch na skolach si pozeraj studijne plany daneho odboru. + rataj s tym, ze mozno to budes mat tazsie kedze budes mat aj odborne predmety, ale urcite to raz ocenis drzim palce
dakujem veľmi pekne za odpovede...ved aj ja som skorej tak chcela nejaku specializaciu manažmentu napríklad...bezpečnostný manažment na UNIZE..ale s tým sa zevraj tažko hlada uplatnenie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Osobne si neviem predstavit co by som siel robit po vystudovani manazmentu, ale stale mi to pride lepsie ako ekonomika
čo by ste mi poradili..:
Na UNIZE:
Fakulta prevádzky ekonomiky dopravy a spojov - odbor ekonomika a manažment podniku
alebo
Fakulta špeciálneho inžinierstva - odbor bezpečnostný manažment..:
lollko no po vyštudovaní manažmentu zrejme manažera
takze ak sa rozhodnes studovat manazment, tak urcite manazment niecoho a nie manazment podniku. sice budes mat pekne na trt vyuzitelne poznaky z manazerstva, ale bude ti chyba specializacia. tot moja rada, ja som z manazmentu podniku po roku zdrhla a nikdy som svoje rozhodnutie neolutovala. vacsina spoluziakov robi ako som povedala kancelarske krysy.
takze tak ako uvadzas v prvom prispevku - nieco a la ekonomika zdravotnictva. v presove je manazment, kde mas zameranie na cestovny ruch/marketing/personalny manazment, a potom na tuke kamarat chodil na hutnicku fakultu na integr manazerske systemy alebo daco take - zase specializovane na hutnictvo. popozeraj si neekonomicke skoly a tam nejaky manazment alebo nieco podobne