@chef vysledky zverejnim, ale na zohnanie dost citliveho voltmetra tak par dni treba... a ked si vezmeme aj meranie vo vacsom mnozstve aby bol pokus objektivny tak to cele spolu potrva tak tyzden...
@loslosos už ma tu predbehla slečna leelee, ale aj tak by ti moja odpoveď možno už na nič nebola, keď si vezmem že si to sem dával pred týždňom, anyways, počul som o tom, aj o tom že ak v miestnosti je viac rastlín a konkrétny človek jednej z nich viackrát ublíži (odtrhne list, alebo tak), tak neskôr už len keď vojde do miestnosti tak sa všetkým (alebo prinajmenšom tej jednej) rastlinám zvýši "stres" (ako presne bol v tomto pokuse definovaný pojem "stres" neviem, ale súvisel práve s el. napätím v nich). rovnako keď sa rastlinám láskavo prihováraš tak vraj lepšie rastú, ale som mierne zmätený, bol som v tom že je to už overený a známy fakt, potom som niekde čítal že sú to dohady vychádzajúce z nejakého pochybného pokusu, potom niekde inde zasa že už je to overené, atď...
mi sme to v škole skušali že sme voltmetrom /mV/ merali napatie na hlave spolužiaka a važne to fungovalo 20 mV potom sme mu dali vypočitat priklad tam v jednej sekunde mal nieco okolo 50mV a tak sme mu pripomenuli jeho byvalu tak daco okolo 90 mV
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
asi ich začnem používať miesto bateriek...
@luc.ka
ale bude to tu...