Mám možnosť kúpiť od kamaráta elektrickú gitaru... dal by mi dobru cenu (80€+pupruh a puzdro) ... ale váham.. pretože v značkách sa až tak nevyznám..som začiatočník..hrám pol roka... neviem či ju mám kúpiť, alebo ako.. potrebovala by som poradiť..či je to
teraz ktory model presne si najdi a cenu kolko teraz stoji a rozhodni sa ci sa ti to viac oplati kupis si pouzitu a podla toho v akom stave alebo novu...
Tipujem, že kvalitnú gitaru ešte nepotrebuješ, tak by ti táto mala stačiť. Len podľa tej ceny sa rozhodni, či sa ti hodí obohratá a podľa toho koľko ju mal a v akom je stave, lebo novú takúto kúpiš do tej stovky
@sherloch nie nakoniec nejdem kupovať,... som sa dozvedela že to je o ničom značka.. že si mám radšej Ibanez kupiť napríklad... a nie nevyznám sa .. písala som to na začiatku a preto som založila forum, aby mi poradili ludia čo sa v tom vyznaju viac ako ja ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
teraz ktory model presne si najdi a cenu kolko teraz stoji a rozhodni sa ci sa ti to viac oplati kupis si pouzitu a podla toho v akom stave alebo novu...
?
Hento chceš kupovať ? Za 80€ ??? Ty sa v gitarách asi nevyznáš...ooh.
I. Nerozprávam sa s tebou
II. Viem, že to tam písala
III. Vulgarizmy sú obrazom tvojej inteligencie a rozumu