asi 2 mesiace mám akustickú a baví ma to ale chcel by som viacej elektriku lebo ja hrám na akustike iba tvrdšiu hudbu a nemá to dobrý zvuk. Vie mi niekto poradiť akú alebo či to je vôbec dobré keď v podstate neviem na nej hrať
je absolutne jedno, na com sa budes ucit. mnohi hovoria, ze elektrika je omnoho lahsia a je zbytocne ucit sa prv na akustike, ak hudba, ktoru chces hrat, sa hrava na elektrike a celkovo k nej mas blizsi vztah.
Kludne si kup elektricku, tiez si myslim, ze je to lahsie. Nejake velke peniaze za nu ale nedavaj, okolo 100-vky staci.
@etelnair Tak hej, ale ved kryt si struny nech ti to nepreznieva sa nauci clovek za chvilku A hmatnik je mensi a menej z toho bolia prsty ak nemas struny 13-tky.
@fragile. inac to ze elektricke maju mensi/tensi neck hovoria vsetci vsade a pritom to neni vobec pravda bud to je opticka iluzia lebo akustika je velke hovado oproti nej alebo su domyleni z klasickych gitar kde to je fakt rozdiel
si pozri tieto cisla dole, dva entry level modely od ibanez, to prve je elektrika a dokonca superstrat
som pozeral viacero modelov a tie cisla su podobne vsade, raz je nejaky rozmer vacsi na jednej raz na druhej, vacsinou tak 1-2mm hore dole, uz aj tuto tych 4mm je moc
pozrel by som aj ine znacky ale neviem z hlavy o ziadnej inej kde by vyrobca na stranke uvadzal rozmery takto, vacsinou len sirka nulteho prazca, maximalne radius alebo slovne profil
a : Width - 43mm at NUT
b : Width - 58mm at 24F
c : Thickness - 19.5mm at 1F
d : Thickness - 21.5mm at 12F
a : Width - 42mm at NUT
b : Width - 54mm at 14F
c : Thickness - 21mm at 1F
d : Thickness - 22.5mm at 7F
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@etelnair Tak hej, ale ved kryt si struny nech ti to nepreznieva sa nauci clovek za chvilku A hmatnik je mensi a menej z toho bolia prsty ak nemas struny 13-tky.
si pozri tieto cisla dole, dva entry level modely od ibanez, to prve je elektrika a dokonca superstrat
som pozeral viacero modelov a tie cisla su podobne vsade, raz je nejaky rozmer vacsi na jednej raz na druhej, vacsinou tak 1-2mm hore dole, uz aj tuto tych 4mm je moc
pozrel by som aj ine znacky ale neviem z hlavy o ziadnej inej kde by vyrobca na stranke uvadzal rozmery takto, vacsinou len sirka nulteho prazca, maximalne radius alebo slovne profil
a : Width - 43mm at NUT
b : Width - 58mm at 24F
c : Thickness - 19.5mm at 1F
d : Thickness - 21.5mm at 12F
a : Width - 42mm at NUT
b : Width - 54mm at 14F
c : Thickness - 21mm at 1F
d : Thickness - 22.5mm at 7F