čaute .Nakoľko ma bežná žiletka už omrzela a chcel by som si teraz spraviť radosť tak si plánujem kúpiť planžetový strojček.Chcel by som s ním holiť nie len tvár ale aj všetky ostatné telové partie . Viete mi nejaký dobrý poradiť chlapci? cca do 90€
Ja som mal Philips asi za 200eur a .. takto .. dohladka sa neholim, lebo mam z toho nervy a aby mi to stale zarastalo, o to nestojim .. takze klasicky zastrihavac bez nastavca spravi co treba postacujuco. Co sa tyka inych partii .. ak nechces prist o gule ci ine casti tela tak radsej ostan pri ziletke .. ak sa pytas preco, tak to odskusaj .. Uplen Ti staci na tvar takyto zastrihavac: » images.philips.com/is/image/Philip... $jpglarge$&wid=1250 alebo cokolvek podobne aj za 20eur, ale s uzkou hlavou, so sirokou sa blbo holi .. a na ostatne partie ziletka ..
Ak ešte zháňaš, pozri určite na stránke TPD, majú tam na ne teraz dobré zľavy, čo som pozeral. S týmto » www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/... máš ešte aj zľavu na celý nákup inak. Ja silno rozmýšľam, že si objednám tento » www.tpd.sk/katalog/detail/... , nemáte náhodou niekto skúsenosť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov