Vacsi plat asi u policajta,najlepsi dopravny,kedze maju velke dochodky. Ale ak mas moznost byt elektrikarom,tak by som ti odporucal to. Pojdes do Rakuska robit,tam si kazdy elektrikar najde pracu,mam aj znamych,elektrikarov co tam chodia robit a zarabaju trosku vacsie love A byt policajtom v tomto skurvenom state,uz len stat sa nim nieje lahke,vzhladom k tomu ze vzdy sa nimi stanu len ti,co maju velke znamosti.
@1 tie čísla ohladne elektroinžinierov neviem kde vyhrabali.
Rozhodne elektrikár a bárs aj obyčajný elektroinštalatér ísť ťahať káble do nemecka do tunelov kde polovicu pracovnej doby sedíš na vajciach a mesačne máš okolo 3500.
@semhamforas Preco myslis? Fyzicke prijimacky by urobilo aj 15 rocne decko,iq test by si spravil a neni problem. Mam kamosa,co chcel ist tuto do BB za policajta,ale sa mi vidi ze nie za dopravaka,ani za mestskeho ale za daco ine trosku a nezobrali ho kvoli tomu,ze ho nemal kto dalej potlacit. Nemal tam znamych. Takze vidis,ake to je spinstvo. A byt vyjebanym policajtom,ktory chrani tie cierne opice pred bielymi,tak to fakt nestoji zato.
@semhamforas Aha,tak to som nevedel. Ale kdesi som pocul,ze neviem v akom meste to uz bolo,tak ze uchadzaci o zamestnanie policajta nevedeli spravit ani 1 zhyb na hrazde DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.naseplaty.sk/prehlad-platov/...
Rozhodne elektrikár a bárs aj obyčajný elektroinštalatér ísť ťahať káble do nemecka do tunelov kde polovicu pracovnej doby sedíš na vajciach a mesačne máš okolo 3500.