Zdravím ľudia,
som úplný začiatočník, čo sa týka elektronických, takže by mi veľmi pomohlo, keby mi niekto vedel pomôcť ohľadom týchto otázok... Zvyšok v komentári
Dostala som model ego aio d16 a chcela by som sa opýtať, že ako často sa opotrebujú tie žeraviace telieska (ako často ich treba vymieňať) a ako zistím, že ju treba dať na nabíjačku na nete som našla, že ak intenzívne bliká, tak vtedy, lenže keď ju zapnem, tak vtedy niekoľko krát rýchlo zabliká aj po odpojení z nabíjačky a inak nie, tak neviem prosím pomoc
Ako často meniť atomizér je individuálne - cca tak 3 týždne, ale cítiš, že vata je prepálená, a že treba meniť. Kedy ju nabíjať máš pri každom modely iné - a je to presne napísané v návode na použitie (otvor si ho a nemusíš sa pýtať).
individualne. ked citis, ze je to hnusne, treba to vymenit. zalezi od toho, ako dlho tahas na jedno potiahnutie, ako casto, ake napatie mas nastavene... ja som menil kazde 2-3 tyzdne, no kamosovi vydrzala aj mesiace.
@staphylococus esteze vodna para je rakovinotvorna @hosuptralala1 - ku tomu nabijaniu sa ti uz vyjadril james98 , no kazdopadne hlavu vymenis, ked budes citit spaleninu pri potiahnuti a pred prvym pouzitim to treba rozhodne zakvapkat, nech to nespalis na zaciatku hned.
neviem aky system v tych cievkach mas, no ked sa ti podari nejaku tenkou ihlou prepichat vatu co tam je v dierkach, (ak sa to na tvojej cievke da), tak ti vydrzi dlhsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@hosuptralala1 - ku tomu nabijaniu sa ti uz vyjadril james98 , no kazdopadne hlavu vymenis, ked budes citit spaleninu pri potiahnuti a pred prvym pouzitim to treba rozhodne zakvapkat, nech to nespalis na zaciatku hned.