@stormmast3r Nepovedala by som, že fajčiť elektronickú cigaretu je pózerstvo Určite je to zdravšie ako normálna cigareta. Ja sama som nad ňou kedysi uvažovala a vôbec to nepovažujem za pózerské, skôr rozumné
Hm. Na slovensku elektronické cigarety ešte nepredávajú, typujem, že sa to sem dostane až tak za rok (dva). Ak si to chceš kúpiť musíš si to objednať z Česka a tiež musíš mať osemnásť, aby ti to dali na pošte. Ako si spomínal.
Skús to poslať na meno nejakého osemnásťročného svojho kamaráta, ktorý ti to vyzdvihne na pošte a následne ti to zdá. Ale upozorňujem ťa, že raz za istú dobu ti bude musieť vyzdvihnúť aj náplň do tej cigarety, približne raz za dva mesiace.
Btw, skús si to odkúpiť od niekoho na nete ešte. V balíčku dávajú dve cigarety a mnohí tú druhú predávajú za zlomok ceny.
no takto...nie je to hovadina...hovadina je to pre tych, ktori sa chcu uplne odnaucit fajcit - takto by to neslo,ale je to zdravsia alternativa...ak to myslis vazne, hlavne maj trpezlivost a vydrz najhorsie obdobie kedy ti to nebude chutit tak ako klasika....kazdopadne, ja pouzivam z tohto obchodu » www.elektronickacigaretashop.com/... je to kvalitny obchod a z cigariet ta urcite nebude napinat ako z obdobnych nekvalitnych "elektronakov"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Hm. Na slovensku elektronické cigarety ešte nepredávajú, typujem, že sa to sem dostane až tak za rok (dva). Ak si to chceš kúpiť musíš si to objednať z Česka a tiež musíš mať osemnásť, aby ti to dali na pošte. Ako si spomínal.
Skús to poslať na meno nejakého osemnásťročného svojho kamaráta, ktorý ti to vyzdvihne na pošte a následne ti to zdá. Ale upozorňujem ťa, že raz za istú dobu ti bude musieť vyzdvihnúť aj náplň do tej cigarety, približne raz za dva mesiace.
Btw, skús si to odkúpiť od niekoho na nete ešte. V balíčku dávajú dve cigarety a mnohí tú druhú predávajú za zlomok ceny.
majú ich tam mrtne veľa aj rôzne výmenné filtre a vôňe či čo. Poštovné a balné zadara.
na pošte ti to vydajúl, lebo oni nebudú vedieť čo to je. A bude na tom nálepka, že je to darček.
Poznáte túto stránku? Majú tu dobré veci a celkom lacné. Pomôžete mi odtiaľto niečo vybrať? Díky!