chcem sa opytat ci niekto nevie ako je to s tymi známkami na vysvedceniach....na UK v BA - farmaceuticka fakl. treba vypisovat koncorocne znamky, ked tam beru len na zaklade konania?.... a na UVLF v KE- hygiena potravin len profilove predmety????.... nevi
nieje nikde napisane presne, ktrore znamky mam vypisovat... len ze na zaklade coho budu brat.... este som volala aj do UK a ze mam zavolat priamo na studijne.... ale tak tu su len cisla priamo na profesorov... ooooj
Cawko,ja som posielal normalnu,klasicku prihlasku,a netreba tam vobec pisat znamky,ja som nepisal,a aj ucitelka powedala,ze netreba,ale treba peciatku od doktora.
aha vdaka... a ked som ich tam vypisala, myslis, ze je to chyba... lebo uz ju mam potvrdenu a nemozem ju uz opravovat.... mam to tak nechat a poslat???
@somebody36 ja som s tým tiež mal starosti a toto mi odpísali zo študijného na farm. fakulte
Je potrebne vyplnit polrocne znamky, potvrdit v skole, u lekara, prilozit CV a potvrdenie o zaplateni za prijimacie konanie a zaslat na adresu fakulty. Inak, vsetky tieto informacie mate uvedene na nasej webovej stranke.(popravde som ani ja nenasiel tie informacie na ich stranke)
hah no ved toto ze nikde o tom nic nemaju napisane... som volala na studijne a nikto nezdviha, to asi preto ze je nedela... som pisala mail , som zvedava ci nenapisu to iste co tebe .... ale tak ja hlavne chcem nech mi daju prihlasku spat do stavu evidovania, lebo mi tam chyba znamka
ma drbne ked mi potom budu volat ze za chybajuce informacie mam zaplatit poplatok 5 eur... to neni vela ale ked tak kazdemu zavolaju tak si fajne zarobia, a to predsa nechceme
@spomienky7 ja som posielal elektronickú a tam bol tiež priestor na vyplnenie známok tak som ich vyplnil keď žiadali, preto som ešte písal na študijné (inak na tej stránke bola ozaj fuška nájsť tam mail na študijné) a napísali to čo som opísal vyššie, koncoročné 1,2,3 som písal a polročné vo štvrtom + chceli tam priemer, preto chcú to potvrdenie od školy aby si nemusel posielať kópie len aby to mali potvrdené tvoje známky; potom musíš zaslať ešte životopis a potvrdiť u lekára
@somebody36 ja som posielal na študijné nejakej hlavnej na tom študijnom M. Gašparovej, ty?
presne tej som posielala a este aj vseobecny mail tam bol na studijne.... napisem vam obidvom co mi odpisali, ked nieco nove sa dozviem... aspon budete vediet ci to mate dobre alebo nie.... ale ja si aj tak myslim ze tie znamky naozaj netreba, lebo nam triedna vravela ze stale si mame pozriet na zaklade coho bude prijmacie konanie.... a oni len podla skusok, tak naco....
hej,podla skusiek...ale tak,ono vzdy je lepsie mat tak na prihlaskach znamky ako nemat...,ale aj ked ich tam netreba,a mas ich tam,urcite to neni chyba.
@somebody36 no ja mam tie knihy doma snad uz od augusta ale venovat som sa tomu zacal az v oktobri a celkom dost sa temu venujem teraz od tohoto polroku dost intenzivne tak dufam ze to vyjde a kam si davate este prihlasky?
mam ten isty problem ja si davam pravo na UK a na stranke fakulty prava odo mna chcu koncorocne z 3. rocnika a polrocne zo 4. rocnika a teraz neviem cio mam v elektronickej prihlaske vypisat vsetky rocniky a priemery ako chu alebo len ten 3 a 4 ...viete pomoct ?
presnetak.... nam to aj ucitelka uz vysvetlovala, ze mozme pisat v pohode vsetky, ale si mozme usetrit pracu ked budeme pisat len tie ktore vyzaduju....
@hoblik hlavne nedaváj "synchronizovat" so ziackou knizkou ktoru mas ako student na internetovej stranke vasej skoly..lebo ti to uplne vsetko poprehadzuje ako mne a mozes prihlasku vyplnovat znovu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nieje nikde napisane presne, ktrore znamky mam vypisovat... len ze na zaklade coho budu brat.... este som volala aj do UK a ze mam zavolat priamo na studijne.... ale tak tu su len cisla priamo na profesorov... ooooj
aha vdaka... a ked som ich tam vypisala, myslis, ze je to chyba... lebo uz ju mam potvrdenu a nemozem ju uz opravovat.... mam to tak nechat a poslat???
Je potrebne vyplnit polrocne znamky, potvrdit v skole, u lekara, prilozit CV a potvrdenie o zaplateni za prijimacie konanie a zaslat na adresu fakulty. Inak, vsetky tieto informacie mate uvedene na nasej webovej stranke.(popravde som ani ja nenasiel tie informacie na ich stranke)
hah no ved toto ze nikde o tom nic nemaju napisane... som volala na studijne a nikto nezdviha, to asi preto ze je nedela... som pisala mail , som zvedava ci nenapisu to iste co tebe .... ale tak ja hlavne chcem nech mi daju prihlasku spat do stavu evidovania, lebo mi tam chyba znamka
ma drbne ked mi potom budu volat ze za chybajuce informacie mam zaplatit poplatok 5 eur... to neni vela ale ked tak kazdemu zavolaju tak si fajne zarobia, a to predsa nechceme
fajn, dakujem za pomoc
ci aj koncorocne z 1,2,3?
mne ucitelka povedala,ze netreba,tak ja nwm
@somebody36 ja som posielal na študijné nejakej hlavnej na tom študijnom M. Gašparovej, ty?
presne tej som posielala a este aj vseobecny mail tam bol na studijne.... napisem vam obidvom co mi odpisali, ked nieco nove sa dozviem... aspon budete vediet ci to mate dobre alebo nie.... ale ja si aj tak myslim ze tie znamky naozaj netreba, lebo nam triedna vravela ze stale si mame pozriet na zaklade coho bude prijmacie konanie.... a oni len podla skusok, tak naco....
len na maturi.... a testy robim a ked neco nevem tak hladam na nete, ale nemam toho vela zrobeneho .... ty????
presnetak.... nam to aj ucitelka uz vysvetlovala, ze mozme pisat v pohode vsetky, ale si mozme usetrit pracu ked budeme pisat len tie ktore vyzaduju....