pocula som o tom rozsahu, tusim mi to aj nejaky dobrak pustil, skoro som sa zjasila len je vtipne ze mam 22 rokov a este stale by ma to odpudilo kade lahsie
No kedze vacsina teenagerov sa mota po koncertoch a diskotecha tak uz te nzvuk aj tak ta nepocuju Btw tusim bolo aj take zvonenie na mobil ci co kamos to mal a ako ziadna slava v buse som to skoro nepocul a to som to mal kusok od ucha
U nás v triede sa to zvonenie šírilo tiež a mala som chuť vraždiť tých maniakov čo to furt púšťali cez hodinu... A najhoršie bolo že mi sme tam pomaly nadávať išli a učitelia nechápali čo sa deje - a v triede to bolo naozaj dobre počuť (žiaľ )
Blbost jak mraky. Myslienka vyuzitia schopnosti mladych usi pocut velmi vysoke frekvencie je sice pekna, ale... Keby ste poculi, ake su to muky, velmi by ste si to rychlo rozmysleli. Toto hranici s ludskymi pravami.
Ja osobne mam dost citlive usi a pocujem piskanie starych CRT televizorov este aj cez zavrete dvere. Ked by si susedny barak namontoval hento, uplne seriozne by som podal zalobu, samozrejme, ak by to neslo nasilne odstranit mechanicky.
Jo a ako tu niekto spomenul - mnoho mladych usi uz nepocuje ani zdaleka tak dobre - svoje robia diskoteky a sluchadla vypeckovane tak, ze aj na 3 metre v autobuse sa da identifikovat, co jedinec pocuva.
Smutné na tom je práve to, že niektorý teenegeri(najmä v UK) to dotiahli tak ďaleko, že teraz ich spoločnosť vníma skôr ako háveď, než ako ľudí. Lebo treba si položiť aj otázku. Prečo bolo treba taký prístroj vymyslieť? Keby sa mladý správali slušne, tak by nikto také prístroje nekupoval.
Ale takéto prístroje nič nevyriešia. S čím prídu najbližšie? S nejakou klietkou, kde budeme zatvárať teenegerov, pokiaľ ich rodičia nakupujú? Problém s rastúcou kriminalitou u mladých(najmä v záp. Európe) je omnoho väčší ako napr. problém s globálnym otepľovaním. Je potrebné aby sa konečne zobudili aj politici a začali konať. Lebo toto je už pomaly globálny problém.
Neviem čo príde po tomto ale ak mám povedať pravdu tak by ma to aj teoreticky zaujímalo - pretože to bude odbobie naších detí. Vtedy už budeme (poniektorý) (šťastný či nešťastný) rodičia ktorý budú vychovávať svoje deti a určite by som nebol nadšený keby moje deti takto odpudzovali s niektorých miest.
Ale keďže ešte som decko takže viem aký ,,sme,, takže viem posúdiť že sa správame ako opice ba niekedy ešte aj horšie. Takže je to vynikajúci nápad!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skôr by sa do toho mali obuť psychiatri.
no mňa by nevypudili až natoľko mi ten zvuk nevadí
Ja osobne mam dost citlive usi a pocujem piskanie starych CRT televizorov este aj cez zavrete dvere. Ked by si susedny barak namontoval hento, uplne seriozne by som podal zalobu, samozrejme, ak by to neslo nasilne odstranit mechanicky.
Jo a ako tu niekto spomenul - mnoho mladych usi uz nepocuje ani zdaleka tak dobre - svoje robia diskoteky a sluchadla vypeckovane tak, ze aj na 3 metre v autobuse sa da identifikovat, co jedinec pocuva.
Ale takéto prístroje nič nevyriešia. S čím prídu najbližšie? S nejakou klietkou, kde budeme zatvárať teenegerov, pokiaľ ich rodičia nakupujú? Problém s rastúcou kriminalitou u mladých(najmä v záp. Európe) je omnoho väčší ako napr. problém s globálnym otepľovaním. Je potrebné aby sa konečne zobudili aj politici a začali konať. Lebo toto je už pomaly globálny problém.
Ale keďže ešte som decko takže viem aký ,,sme,, takže viem posúdiť že sa správame ako opice ba niekedy ešte aj horšie. Takže je to vynikajúci nápad!!