čaute nemáte dáky dobrý ťahák alebo neviete niekto dáku dobrú stránku na dôležité vzorce z elektrotechniky?..v knihe je ich tona a neviem ktoré sú dôležité...lebo som bol dosť často chorý a nemám všetky poznámky zo školy a zajtra píšeme písomku..díky /som
@Pawlo a teba kto žiadal o názor ty buzerant ?? si niaky premúdrelý ty hviezda...vždy lepšie ako byť zajebaný za kompom celý deň ako ty...vkuse ťa tu vidím čo svedčí iba o tom že si úplná nula ktorá nevychádza ani von ale iba hladá do koho by mohla zase zapičovať...
@Antarktidan pawlo ma pravdu... ked to chces vediet tak sa dotoho pozri a najdi si tie vzorce inac nemas co na elektrotechnike hladat... a okrem toho vzorce su jedna vec a chapat celemu prikladu a vypocitat ho je nieco uplne ine btw.. cim skor sa to naucis a pochopis tym lepsie lebo ked si si yvbral taku skolu dalsie 4 roky budu presne o tomto... ohmov zakona kirkofove sa pouzivaju vsade + nato budu pribudat dalsie veci viam co hovorim tento rok maturujem
@Antarktidan no ty si dobre v piči , ked nevieš ktore su hlavné vzorce šak to tma je napisane dopiče keby sa i aspoň čitať chcelo ...
A takto wikipediu nepoznáš?
Tá dnešná mládež donás učitelia pičuju že nemusime hcodit do knihovien študovať ale na nete si najdeme , a do týchto budu čo tlačiť? že si to nevedia ani na nete naklikať?
@Antarktidan ako sme pisali najhlavnejsie su ohmov zakon a kirkofove ... myslim ze otom je cely prvy rocnik a dalej su v nom popisane zakladne pasivne suciastky ako kondanzator cievka a odpor ... myslim ze ked budes mat vzorce z tejto oblasti tak ti to moze pomoct ale ked si doteraz tak flakal ze ani nevies zaklady tak to je vazne
@James144 ty si tiež zabil james bond...to si podľa čoho zistil? podľa tejto diskusie? ty si nádejný prípad ...možno raz budeš jedna z tisíc hviezd na birdzi...to je úspech a bude to tvoj jediný a najväčší úspech za celý tvoj trápny portálový život ako vidím
@25 Totišto ja už mám SPŠE úspešne za sebou tak asi viem posúdiť že kto hľadá ťaháky na elektrotechniku na fóre tohto typu je totálne mimo ale ak si ma chcel uraziť alebo niečo podobné tak na to si ešte trošku mladý
@26 Neviem jak ty ale zo mňou tiež poriadne trepala puberta hoc toto bude zrejme nejaký extrém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
S takým prístupom môžeš rovno odísť zo školy a byť do konca života nezamestnaný
Mal by si sa spamätať pretože človek ktorý robí s el. prúdom môže zabiť nie len seba ale aj ostatných a potom už môžeš nariekať do konca života!
A takto wikipediu nepoznáš?
Tá dnešná mládež donás učitelia pičuju že nemusime hcodit do knihovien študovať ale na nete si najdeme , a do týchto budu čo tlačiť? že si to nevedia ani na nete naklikať?
wikipedia.sk
@all To aj ja som bol taký kkt ked som mal 15 ?
@26 Neviem jak ty ale zo mňou tiež poriadne trepala puberta hoc toto bude zrejme nejaký extrém