Ahojte! Darksajdyho fotka ma inšpirovala k založeniu tohto fóra. Choďte sa pozrieť do vášho priečinku so spamom a podeľte sa s mami o nejaký bizarný phishing scam, aby sme si mohli spraviť trololo z toho, ako sa nás snažia rapaví stalkeri ojebať.
Nic spesl mi nechodi asi ale minule mi dokonca na pracovny mail prislo akoze od netflixu ze mi museli pozastavit ucet a mam si pozriet platobne udaje musim povedat ze to vyzeralo ale dost pravdivo
Mne prišiel email, že ma týpek nakameroval cez počítač ako si honím a že fotky rozpošle mojim kontaktom ak mu do 48 hodín nepošlem nejakú určitú sumu v BTC. Som sa celé sva dni smial a rehotal, že nech. Ja sa za svoje monster pelle nehanbím a nech to kľudne pošle tým ôsmim kontaktom čo mám na FB.
@teal Tiež si hovorím. Je to celkom dobrý scam, ale keď som si to vyhľadal cez internet tak to bolo ako cez kopírak a ľudia písali, že sa nič nestalo potom...
Tento scam je dosť dobrý v tom, že udiera na tú najcitlivejšiu vec človeka a ľudia nechcú nič riskovať.
A neprišlo ti to nejako začiatkom roka? Lebo vtedy mal tento scam dobrý comeback.
@slackerbitch Nie. Majiteľ BTC peňaženky/účtu sa nedá vystopovať, kým svoje údaje niekde sám nezadá. Napr. ak eshop akceptuje platby v BTC a ty si od neho objednáš so spôsobom platby v Bitcoine, tvoje osobné údaje sú následne spárovateľné s tvojou BTC peňaženkou, logicky. Polícia sa ale k takýmto údajom pravdepodobne aj tak nemá ako dostať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Keby niekto chcel zachrániť africké dievči a prevziať na seba bremeno jej majetku, ozvite sa!
Mne prišiel email, že ma týpek nakameroval cez počítač ako si honím a že fotky rozpošle mojim kontaktom ak mu do 48 hodín nepošlem nejakú určitú sumu v BTC. Som sa celé sva dni smial a rehotal, že nech. Ja sa za svoje monster pelle nehanbím a nech to kľudne pošle tým ôsmim kontaktom čo mám na FB.
Samozrejme nič neodoslal.
Tento scam je dosť dobrý v tom, že udiera na tú najcitlivejšiu vec človeka a ľudia nechcú nič riskovať.
A neprišlo ti to nejako začiatkom roka? Lebo vtedy mal tento scam dobrý comeback.