Nezdá sa vám, že ked počujete piesne z jeho poslednej tvorby uz to nie ono?prosto akokeby uz nerapoval z duse, akokeby uz nerapoval o sebe, akokeby uz len mechanicky vydaval slova, s podtonom akokeby naschval nasrdenym... aspon ja mam z toho taky dojem
no sme natom podobne tie nove songy napriklad co ma z Brunom Mars su totalne od jeho stylu bolo by pekne keby sa vratil k tomu co ho dostalo na vrchol a vykaslal sa na hentake dvojite song on to dokaze aj sam nepotrebuje k tomu Marsa
jediné čo sa mi nepáči, je že refrény nespieva on.. a skutočne to už nie je ten starý eminem s jednou vyhrnutou nohavicou ale ja som stale rada že aspoň možem niečo počúvať a Recovery bolo dobré! myslim že aj dobre texty! sice tento new album som ete nepocula.. a je vidno že zostarol chcem vratiť čas. ale aj tak ho stale mam rada
@7 samozrejme že to je komercia čistá.. už proste rapovej hudobnej scéne nemá čo povedať , má penazí plnú riť , už nič také prevratné nezažije , o čom má rapovať , ako kúpil novú postel za 70 milionov ?
Všetky jeho pesničky majú niečo do seba, staré aj nové. Eminem nikdy nerapuje o ničom. Možno sa zdá že jeho staršie pesničky boli lepšie ako nové, možno preto že kedysi rapoval o veciach ktoré sú bežným luďom bližie, Like toy soldiers - strata najlepšieho priatela, Mockingbird - o jeho dcére heylie, Cleaning out my closet - o jeho mame atď
Milujem ho stále aj tak aj keď fakt máš pravdu,už to nieje to čo to bývalo...Beautiful,Lose yourself,like toy soldiers no neviem ...asi lepšie jak teraz s marsom nieje to už on,ale aj tak ho zbožnujem,keď už nie tie nové tak tie staršie...
eminem hrozne zosrackovatel, mas uplnu pravdu. uz recovery bolo nepocuvatelne. toto nove co vydali s royce da 5 9 ako duo bad meets evil som radsej ani nepocuval
@hajzelodkosti nepovedala som ze eminem nebol nikdy komercia ale ze teraz je to cista komercia vpreklade ako povedal @antifunebracka bullshit. komercny nebol pred tym ako zacal byt komercny, cize vtedy ked ho nikdo nepoznal. ja uz len cakam kedy spravi duet s Britney
@jemino myslím že ked niekto povie za má rad eminema tak to znamena že ma rad jeho hudbu a aj to ako sa prejavuje. to keby som asi myslela jeho osobu, by som povedala, že mám rada Marshalla Brucea Mathersa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ináč už mi to slovo "komercia" lezie na nervy
z kultúry ulice robí komerčný biznis ako kopa dalších sračiek dnes..
je to proste komerčná sračka.
Vadí mi to že už nespieva refrény, (ako napísal @4 ) nech spieva sám a nie stále s niekým! Ale stále je dobrí. Proste ho milujem.!
mat rad jeho a mat rad jeho hudbu su 2 sakra rozdielne veci.
a je to aj tak ze ked ta nic netrapi si stastny tak dakedy sa neda tak dobre tvorit uz...
iba ak veselé veci, a to už je iné, a už sa zmení aj žáner hudby, aj obsah aj všetko...
s tym sa ratat musi